До рівня мами не дотягує, – Свирида про доньку Тимошенко

До рівня мами не дотягує, – Свирида про доньку Тимошенко
Депутат Волинської облради від ВО «Батьківщина», колишній нардеп Олександр Свирида (на фото) уявляє доньку Юлії Тимошенко лідером партії, втім каже, що їй ще вчитись і вчитись.

Як розповів Свирида 27 грудня, волинські «тимошенківці» не мають політичної позиції щодо можливого балотування Євгенії Тимошенко до парламенту.

Нагадаємо, експерти вважають, що донька Тимошенко на чолі партійного списку може боляче вдарити по рейтингу «Батьківщини».

Свирида каже, що «сімейність у політиці» практикується у всьому світі. Втім у цьому випадку все залежить від готовності самої доньки засудженої екс-прем’єрки до великої політики.

«Все залежить від того, наскільки вона сама готова на свої плечі звалити таку політичну ношу. Якщо Євгенія захоче, то я не бачу перепон для того, щоб вона активно включилась у політичну діяльність», – зазначив депутат.

«Ясна річ, порівнювати її з Юлією Володимирівною не можна. Це не йде у порівняння. До рівня мами вона явно ще не дотягує», – вважає Свирида.

«Тому вона повинна рости, працювати над собою, брати участь у круглих столах, виступати на телебаченні, формувати якусь точку зору. Вона повинна мати певну ідеологію, принципи. Повинна оперувати законами, цифрами, фактами, і саме так доводити неправильні дії влади», – міркує він.

«Я міг би уявити, що вона може замінити маму, але для цього їй треба працювати, працювати і ще раз працювати», – висловився Олександр Свирида.

Крім того, він бачить і політичну доцільність у поверненні Євгенією свого дівочого прізвища, мовляв, чоловікове прізвище Карр виборцям невідоме.

Натомість очільник волинського осередку Партії регіонів, заступник голови ОДА і депутат Волиньради Олександр Башкаленко впевнений, що донька колишньої прем’єрки рейтинг «Батьківщини» не підвищить.

«Я вважаю, це вже агонія. Вони просто дуже хочуть, щоб прізвище Тимошенко було у списку», – зазначив він.

Тим часом, нагадаємо, у керівництві ВО «Батьківщина» запевняють, що дочка Тимошенко у політику йти не збирається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До рівня мами не дотягує, – Свирида про доньку Тимошенко
28 грудень, 2011, 10:48