Екзамен в сервісному центрі: із 25 претендентів пройшло лише 12. ВІДЕО

Екзамен в сервісному центрі: із 25 претендентів пройшло лише 12. ВІДЕО
Сьогодні конкурсна комісія регіонального сервісного центру МВС у Волинській області завершила опрацьовувати конкурсні роботи.

Нагадаємо, 18-го лютого в регіональному сервісному центрі був проведений конкурс на заміщення вакантних посад. Посад всього 7, а охочих їх зайняти — близько трьох десятків людей.

Роботи оцінювалися по балам. Із 25 претендентів на місця пройшло лише 12.

"В секторі режимно-секретного та документального забезпечення на конкурс була виставлена одна посада, на неї претендувало 6 чоловік. По балах пройшли тільки 4 людини. На посади в секторі документального забезпечення було 5 претендентів, по балах пройшло 4. На роботу у відділі реєстраційно-екзаменаційної роботи загалом претендувало 13 чоловік. Зокрема, на посаду провідного спеціаліста, 6 чоловік, з них пройшла 1 людина, а на посади спеціалістів 7 чоловік і лише 3 пройшло", - розповідає голова конкурсної комісії Олександр Паламарчук.



Додає, що такий екзамен - це лише перший щабель. Далі - співбесіда, перевірка осіб у дев'яти інстанціях, яка включає в себе і люстраційну перевірку.

Після того, як із роботами ознайомляться самі конкурсанти, працівники сервісного центру оголосять імена тих, хто пройшов конкурс.

Громадські активісти, які були присутні під час оголошення результатів, обіцяють - після того, як дізнаються імена тих, хто пройшов конкурс, звірять їх зі своїми "люстраційними" даними.

- Ми передавали дані по претендентах комісії сервісного центру. Хто чий кум, син і брат. Подивимось, чи зверне комісія на це увагу, - запевнив громадський активіст Олексій Чайка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
карпук олександр сергійович хабарник цей начальничок високоі марки За повернення транпортних засобів вимагае гроші!!!За часів Майдану був начальником слідства Райвідділу Дуже любить брати хабарі!!! якби перевірили всі справи де автомобілі були у громадян вилучені якоби на штрафмайданчик і за які гроші він повертав!
Відповісти
Останні новини
Екзамен в сервісному центрі: із 25 претендентів пройшло лише 12. ВІДЕО
22 лютий, 2016, 22:31