Луцькрада проти створення Центру патріотичного виховання молоді. ФОТО

Луцькрада проти створення Центру патріотичного виховання молоді. ФОТО
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук хоче створити в Луцьку Центр патріотичного виховання молоді.

Про це йшлося на сесії Луцької міської ради 24 лютого.

«Гроші на це закладені. Державні програми зобов'язують це робити. Центр повинен бути. Тому що на Західній Україні - своє патріотичне виховання, на Донбасі - своє. Що ми маємо? Країну в стані війни», - переконує Данильчук.

Поки що йшлося тільки про створення комунального підприємства, тому, за словами Данильчука, штатного розпису ще немає.

«Спочатку створюється комунальний заклад. Потім шукають директора, який пише штатний розпис. Моє особисте бачення: має бути мінімум працівників, ті, які мають досвід роботи в громадських структурах, які себе проявили на Майдані,» - розповідає Павло Данильчук.

За його словами, центр співпрацюватиме з дітьми старших категорій. Крім того, працюватиме із військкоматами, з громадськими організаціями, вищими навчальними закладами.

Питання викликало багато обговорень. Зокрема, депутат Луцькради Олександр Кравченко поцікавився, чи не здається доповідачу, що цей центр буде працювати під певні політичні сили, на що Данильчук відповів: «Не здається».

Депутат Алла Наточій каже: в Луцьку присутнє патріотичне виховання. «Громадські організації безкоштовно доєдналися до цього патріотичного виховання. Тому ми не розуміємо, що це буде. Ви пояснюєте, що ми все допрацюємо, доведемо. То що ми створюємо?» - цікавиться депутатка.

Попри всі переконання Данильчука та активістів, які прийшли йому на підтримку – членів ЦК «Азов» та ГО «Національний альянс», депутати двічі не підтримали рішення.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцькрада не проти патріотичного виховання молоді, а проти чергової наживи для Данильчука! Досить вже того, що на бандрштадт гроші з бюджету виділяються, а молодь треба виховувати у школах та ВНЗ!
Відповісти
Школи та ВНЗ виховують потенційних сєпарів, які при першій можливості валять за кордон косити від мобілізації
Відповісти
То які проблеми? У вас же зараз всі можливості! Заваліться в Мін.освіти, підпаліть щось, зруйнуйте кілька кабінетів, і висуньте свої умови!
Відповісти
Хай школи навчають, а виховують вдома!!! так в навч. закладах повині проводитися виховні заходи різного спрямування, в т.ч. і патріотичного (та вони й проводяться). але відповідальність за основи виховання лежить на батьках: як часто в сімях розмовляють про історію України, видатних особистостей, цінності та культурну спадщину тощо. Чому діти взнають про багато речей не від батьків, а від вчителів, а в гіршому випадку у спотворенному вигляді з ТБ та інтернету. В нас є організації, що займаються патріотичним вихованням, навіщо створювати щось комунальне. хочеш - працюй, роби, виховуй, покажи як в тебе виходить і тоді проси гроші. а то схоже на дерибан, пане Данильчук!
Відповісти
Навіщо плодити ті органи. Данильчук після майдану добре морду від'їв. Хоче виховувати? Хай бере і за власні кошти займається вихованням
Відповісти
Патріотичне виховання....Старший брат- це ти?
Відповісти
Дороги спочатку поробіть!
Відповісти
Наскільки памятаю, такий центр вже був, і якщо не помиляюсь - очолював його саме Данильчук. Якщо помиляюсь - вибачаюсь, якщо правий - нехай відзвітує за його діяльність і покаже реальні результати. Всі ці ініціативи завжди були спрямовані на працевлаштування членів Нацальянсу, втілення власних мрій і бажань за державні гроші.
Відповісти
Данильчук верни кошти за бронзового Леніна що в Колках вкрав!
Відповісти