На Волині злочинність зросла на 40%. ФОТО. ВІДЕО

На Волині злочинність зросла на 40%. ФОТО. ВІДЕО
На засіданні Волинської обласної ради прокурор Дмитро Чепіжак доповів, що злочинність в області зросла на 40%. Пов'язано це з реформуванням органів поліції та соціально економічним становищем в країні.

Проте закінчити доповідь прокурору завадив Олексій Панасюк із об'єднання «Самопоміч».

«Дмитро Чепіжак, ви на посаді прокурора вже рік, а змін як не було, так і немає. Запевняю, що «бєспрєдєл» як був, так і є. В нас навіть в обласній раді сидять люди, які би мали бути в тюрмі. Чому нічого не зроблено з людьми, які починали та продовжують руйнувати нашу країну? Наприклад Максим Климюк , який організовував Антимайдан, зараз сидить депутатом в міській раді в Володимирі-Волинському, а ви на це закриваєте очі,» - заявив Олексій Панасюк.

«Ці питання постійно на контролі, я неодноразово на цьому наголошував. В прокуратури, на жаль, вже не ті повноваження, що були раніше. Відповідні листи ми направляємо в різні інстанції. Щодо питання про антимайданівців, я відповіді надавав і проводив брифінги. Про всю роботу доповідав раніше», - відповів прокурор Дмитро Чепіжак.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ве його заслуга а якщо взяти бурштинові регіони то там показник 320-180%..ви вдумайтеь в ці числа....Запитаєм "активістів" як Шпига проїде переатетацію
Відповісти
Про які відповіді трендить протеже Олексія Порошенка прокуроришко чепіжак? Риторичне питання: ДЕ ВАША ВІДПОВІДЬ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ 26БЕРЕЗНЯ 2015РОКУ ПАНЕ СТАВЛЕНИКУ ПОРОШЕНКА? Чи вам байдуже,але від того коли викручуєшся з ситуації--сама ситуація не зміниться. Станом на поточну дату оскаржень на Вашу злочинну бездіяльність до ГПУ складає більш тисячі скарг.Але ми люди свідомі і бачимо,що діється в ГПУ--самому розсаднику корупції в Україні.Ріст злочинності в 40% це пряма дорога до написання заяви про звільнення в кращому випадку,а так "явка з повинною" до НАБУ. Факти навести??? а? п.прокуроре Волині?
Відповісти