«Ми повинні боротися за кошти», - Ігор Гузь

«Ми повинні боротися за кошти», - Ігор Гузь
Так званий регіон Прибужжя потребує інвестицій. Цей прикордонний регіон, на думку нардепа Ігоря Гузя, страждає через економічну кризу, а одне з найбільших міст — Нововолинськ — через закриття вугільних шахт. До так званого регіону Прибужжя належить Іваничівський, Володимир-Волинський, Любомльський та Шацький райони.

«Той,хто надіється,що держава в найближчий час рік, два, три, дасть золоті гори для сіл, для доріг, для всього іншого, той глибоко помиляється! Чому? Я не песиміст. Я бачу і всі ми бачимо, яка економічна ситуація зараз у нас в країні. Будуть змінюватися президенти, сільські голови, міські голови і так далі, але я особисто є реалістом і не очікую того, що ми в найближчий час, найближчі роки будемо йти так, як Польща», - впевнений Ігор Гузь.

Також народний депутат закликав усіх присутніх: «Ми повинні боротися за кошти державного бюджету, субвенції, фонди регіонального розвитку і так далі, «полювати» на інвестиції,на гранти», - стверджує народний депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і я знаю гузя особисто, декому ще треба до рости до нього.Можна по-різному до кожного з нас відноситися, але йому - респект!
Відповісти
Ігорьок!Пізно пити шампанське!Це перша і остання ходка в Верх.Раду на років так з десять.А потім,коли тебе призабудуть,можеш попробувати ще рипнутись.Авось лоханеш виборців знову.
Відповісти
так воно і буде. Питання в тому тільки, коли будуть вибори в Верховну Раду.
Відповісти
Не згоден з Вами правдомовці. Гузь краще від конкурентів провів передвиборчу агітацію, побував майже в усіх селах. Знає проблеми населених пунктів свого виборчого округу. Правду каже-головне здобути гроші для розвитку. "Найближчі роки не будемо йти так, як Польща", якщо не буде інвестицій. Але як не каже - саме тут проблема в Гузя і нас усіх. А голосував так як бувші регіонали (проти відставки Яценюка), тому що побоюється свого ШЕФА-Яценюка.
Відповісти
гузь нічим не кращий,язик має підвішений, цинік,хитрюля, вміє попасти в струю, популіст і більш нічого.Для Волині він і буди собачої не збудував, за висловом... і це правда.І таких людей в ВР багато, а користі людям від них - 0(приклад-нововолинські шахти з їх проблемами і т.д.
Відповісти
Не переживайте, буде і ще не раз. Такі не тонуть, віслоухих виборців найде. А за грошима полювати не треба, скиньтеся з іншими депутатами від регіону й зробіть, а то тільки бурштин кришувати можете, за гроші голосувати або ні, віддайте борг громаді, візьміть приклад з Палиці та йому подібним, хоть щось, як з того пса. Подумайте.
Відповісти
Я вже два роки не можу зрозуміти як люди голосували за цього балабола?Він же за свої роки ніде не працював а тільки вчасно бігав із партії в партію і шукав тепле місце!Хоч хтось скажіть де це чудо працювало в якій організації яке стало прибуткове і процвітаюче, що воно зробило для волинського краю!Одним словом Брехло!
Відповісти
Це правда, в нього по дівочому була чиста трудова книга до облради. Маємо те що маємо.
Відповісти
казали кодись здається Кучма, хотіли як краще - а вийшло як завжди...
Відповісти
Та помиляєтеся , шановні. У нього величезна перспектива. І виборці знають свого депутата,а про що це говорить - про те що, Гузь знає і відстоює інтереси громади округу!
Відповісти
друзі а хто із вас щось зробив для розвитку громад. Перед тим як когось гадити гляньте спочатку на себе
Відповісти
Говорити, це не поле орати і цеглину в руки взяти, щоб будувати дім ... !!!
Відповісти
"повинні боротися за кошти" інші, чесніші українці, подібні до тих, які працюють вже чесно в Італії, Іспанії, Ірландії, США і ін. Таким довіряють і платять кошти. Таким як Яценюк - ні. Він не звітується як, скільки і куди витрачає кредити МВФ.
Відповісти
Ви спочатку зробіть, а потім критикуйте. А щодо влади, за яку голосували, таку й маете. То нак ого тепер нарікати, перш за все, на самих себе.
Відповісти