Бути чи не бути: Гунчик ще голова ОДА? КАРИКАТУРА

Бути чи не бути: Гунчик ще голова ОДА? КАРИКАТУРА
"Чи бути, чи не бути — ось питання.
Що благородніше? Коритись долі
І біль від гострих стріл її терпіти,
А чи, зіткнувшись в герці з морем лиха,
Покласти край йому!"

Слова славетного Вільяма Шекспіра, як завжди, актуальні.

Сьогодні вони якнайкраще характеризують ситуацію в області навколо пліток щодо звільнення з посади голови ОДА Володимира Гунчика.

Як ми писали раніше, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик написав заяву на відпустку.

Але, як стало відомо журналістам ВолиньPost з достовірних джерел, наразі заява саме про звільнення (а не відпустку) знаходиться на розгляді в Адміністрації Президента України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На автозавод вернеться?????
Відповісти
ТА ВІН ПРИВАТИЗУВАВ УСІ МАНЕВИЦЬКІ БУРШТИНОВІ КОПАЛЬНІ НА ПІДСТАВНИХ ОСІБ ТОМУ ЙОМУ Є ЩО РОБИТИ НАВІЩО ВЖЕ ПОТРІБНА ПОСАДА ГОЛОВНЕ ЗВЯЗКИ
Відповісти
Це не Гунчик. Це більш нагадує колишнього волинського губернатора Француза. Хіба що художник через аналогію сподівається, мовляв Француз мусив втекти з Волині під час народного повстання, може подібне і на Гунчика колись вплине.
Відповісти
Недостовірна інформація
Відповісти
А Плахотну з Богданович з собою забере?
Відповісти
це словесний.не вам, убогим, це вирішувати...
Відповісти
***************************************************** - то зірочки відразу за модераторів проставлені... ПАКУЙТЕ ВАЛІЗИ "БОГАТІ ВИ НАШІ"...
Відповісти
Це тому ваша світлість не поїхали сьогодні на мітинг у Нововолинськ де голодні студенти вимагали собі стипендію? ГАНЬБА! Не було ні ГУНЧИКА ні ПЛАХОТНОЇ! НІХТО ЩЕ НІКОЛИ НЕ ІГНОРУВАВ ТАК НАГЛО ПРОБЛЕМ ДІТЕЙ! НІХТО І НІКОЛИ! НЕ ДОПОМАГАЛИ, ТАК ХОЧАБ РОБИЛИ ВИГЛЯД, ЩО ВИСЛУХАЛИ. А ТАКОГО ЩЕ НІКОЛИ НЕ БУЛО! СЬОГОДНІ ВІДБУВСЯ ПОВНИЙ ІГНОР ПРОБЛЕМ ГРОМАДИ! РЕАКЦІЇ МІНУС П'ЯТЬ ЦІЛИХ П'ЯТЬ ДЕСЯТИХ! ГАНЬБА ГУНЧИКУ І ГАНЬБА ПЛАХОТНІЙ!!!!
Відповісти
Гузю, Лапіну та іншим скажіть дякую за проголосований бюджет, а Гунчик тут нідочого. Не буде його, буде інший, а якщо кошти відсутні то і нічого невдієш. З верхами повинен бути порядок, а не казнокрадами по кабінетах у столиці.
Відповісти
Дякую хай кажуть гунчику і плахотній директори закладів обласного підпорядкування їм дякувати є за що - надбавка цього року до зарплати п'ядесят відсотків. а вчителям і студентам дякувати немає за що - вони їсти хочуть. Гунчик у нас в області взагалі нідочого і скатерниною йому разом з його прихвостнями дорога!!!
Відповісти
Плахотна! пакуй валізи і вали з освіти на біржу, бо як винесуть з кабінету, то й туди не візьмуть.
Відповісти
Ти диви, прихильник Гунчика, чи може сам
Відповісти
Я і моя команда молодая делаєт что то важноє... гггг))))
Відповісти
І нащо та Загрева ту Плахотну пропхнула собі у заступники? Плахотна по головам пішла, як і гунчик - комуняки завжди так роблять
Відповісти
Валити куди в декрет, старуха Загрева в декреті. Щодо Богдановички то ця ще та ....
Відповісти
Богдановички там дві - люда і оля. Призначили б когось, хто нарешті зайнявся освітою... Єдине кого шкода це учнів і простих вчителів. Подивіться який сьогодні страйк був у Нововолинську (а раніше й в Ковелі). ЖОДНА з цих *** не підняла свою *** щоб приїхати і хоч слово сказати тим людям!
Відповісти
Ну ти й гепнуте...
Відповісти
совість майте і вчителями будьте!
Відповісти
ЗАРПЛАТУ ДАЙТЕ ВЧИТЕЛЯМ, А ДІТЯМ СТЕПЕНДІЮ!!! ПОДИВІТЬСЯ, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ В ОСВІТІ? КЕРІВНИЦТВО ЗАДЕРЛО НОСА І НАСОЛОДЖУЄТЬСЯ ВЛАДОЮ, ЛЮДЕЙ ВПРИТУЛ НЕ БАЧИТЬ, З ЇХНЬОГО РОТА ЛУНАЄ СУЦІЛЬНА ЗВЕРХНІСТЬ І ПРИТАМАННЯ КОМУНІСТАМ ПИХАТІСТЬ! ПРО ЯКУ СОВІСТЬ МОЖЕ ЙТИ МОВА?
Відповісти
плахотна, ти ще щось там в честь совісті будеш по клавіатурі вистукувати? вертайся в свій колхоз - звідки ти й випливла, прихвати з свобою гунчика та прокурену хамовиту родичу олю, комунізм рухнув і твоя влада рухне теж.
Відповісти
люди достойні тої участі, яку мають...
Відповісти
А з ким це Гузь, який спить і бачить себе Гунчиком (обидва ж на Г), так полемізує. Я бачу тут тільки двох учасників "палкої" дискусії. Одного знаю, а другий хто?
Відповісти
Люди заспокойтеся нікуди і Гунчик не збираеться ,буде він і далі працювати і перестаньте дурниці писати
Відповісти
Ну забувати стали за Гузя, от він і піариться. Що ж ще Ігорко може?!
Відповісти
а коли на волині було народне повстання.це мабуть про колківську республіку пишуть
Відповісти
Плахотна, ти би краще подумала як зарплати зі стипендіями виплатити, а не замовляла б статті про твою "ідеальну" роботу, якими сьогодні закишіло видання "Волинські новини". Ти студентам продуктів могла передати за ті гроші за які замовляєш писанину!!!
Відповісти
Вчителям.Судячи про Ті знання які ви даєте дітям вам взагалі нема за що платити
Відповісти
вам, що нема чим зайнятись? чому пишуть одні і тіж на всіх сайтах? почніть зміни з себе. кому з вчителів зарплати не платять? хто ще з бюджетників отримує таку зарплату за таку кількість відпрацьованих годин? цей губернатор знову вам не такий як треба? а хто вам догодить? що він може змінити якщо ми з вами обрали таких нардепів, що тільки для себе і тільки попіаритись? гузь -перший приклад з місцевих. щось зробив? щось зробить? а смороду...+ всі винні. думайте що пишете. думайте чи маєте ви право когось звинувачувати, коли нічого самі не зробили. невже це приносить радість обгадити когось. самі без гріха?
Відповісти
Люся, з тебе такий вчитель, як з корови балерина. Ти свою сутність давно показала, і не гузь впливає на фінансування закладів, які ще 1 вересня були під ТВОЄЮ опікою. Схаменутись нажаль тобі уже пізно, так що цей "нижчий сорт" петеушнікі, як ти їх називаєш, скоро приїдуть до тебе і завезуть по дорозі назад тебе у Володими-Волинський додому, викладати десь на фабриці елітний комунізм.
Відповісти
Маєте вже молодого і здорового - Палицю ну і що?
Ще б мали теля від бика - Товстенюка
Відповісти