ЦВК зареєструвала нових кандидатів у народні депутати від Луцька

ЦВК зареєструвала нових кандидатів у народні депутати від Луцька
Балотуватися до Верховної Ради у мажоритарному виборчому окрузі № 22 (місто Луцьк) буде уже 11 кандидатів.

Як свідчать дані на сайті Центральної виборчої комісії, стати народними депутатами мають намір ще троє кандидатів: Ярослав Плакса (Партія Наталії Королевської – «Україна – Вперед!»), Сергій Сітуха (самовисуванець) і Віталій Федосюк (Українська Народна Партія).

За даними ЦВК, Ярослав Плакса – приватний підприємець, народився 10 серпня 1988 року в Луцьку і проживає тут нині, має середню освіту, безпартійний.

Сергій Сітуха народився 18 червня 1964 року в місті Камінь-Каширський, освіта вища, інженер служби енерготехнічного менеджменту КП «Луцьктепло», безпартійний, проживає в місті Луцьку.

Віталій Федосюк – директор видавництва «ІНІЦІАЛ», народився 9 березня 1962 року в Луцьку і мешкає тут зараз, освіта вища, член Української Народної Партії.

Нагадаємо, раніше було відомо про вісім кандидатів в нардепи від Луцька: Олена Голєва (Європейська партія України), Віктор Пащук (КПУ), Ігор Алєксєєв (УДАР), Петро Гайдучик (Партія регіонів), Петро Кравчук (Об’єднана опозиція), самовисуванці Андрій Козюра, Ігор Палиця і Юрій Недужко.

Додамо також: прийом документів від кандидатів завершився 13 серпня, утім ЦВК має ще 5 днів на розгляд заяв і прийняття рішень про реєстрацію або відмову у реєстрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мда.. що не кандидат - то просто оплот демократії... Сергій Сітуха - 1988 року народження... сиди краще дома синку...
Відповісти
перепрошую, Ярослав Плакса а не Сітуха :)
Відповісти
по 19 округу теж такі є: народився 29 лютого 1988 року в місті Нововолинськ Волинської області; але це ще пів біди, ось: народився 8 березня 1938 року - цей взагалі раритет.
Відповісти
А чого за Бориса не пишете. Він добрче на Палицю наїжджав. Але ж Ви про Палицю тільки погане пишете. Я забув. А тут сенсація на всю країну, а ПОСТ мовчить.
Відповісти
Не парьтесь. Знаємо ми ціну вашим штабним сенсаціям.
Відповісти
не будьте наївним. ніхто ні на кого не наїжджає. звичайний волинський гамбіт. боря грає на полі палиці. за це в кінці виборів отримає свій мільйон - два. а більшпе йому в разі прогпрашу палиці нічого не світить.
Відповісти
По-моєму це Ви наївні. Які вам ще слід заяви, щоб зрозуміли. Це не ігри. Краще напишіть, що ви граєте у ігри. Кого будете просувати на виборах? Невже Бориса? Чи маєете інших благодійників?
Відповісти
оце вибір - з під.а.р.а.с.і.в вибрати найдостойнішого під.а.р.а.с.а
Скасувати цей дибільний інститут, повноваження передати до місцевих рад, створити умови відкликання, покарання за зраду інтересів виборців і невиконання заявленої кандидатом програми
Відповісти
балатуни
Відповісти
Останні новини
ЦВК зареєструвала нових кандидатів у народні депутати від Луцька
14 серпень, 2012, 12:32