Майкон: не побажаю нікому з футболістів опинитися у «Волині»

Майкон: не побажаю нікому з футболістів опинитися у «Волині»
Форвард луцької «Волині» бразилець Майкон(на фото) відреагував на інформацію про те, що експертиза підтвердила його підпис під контрактом з лучанами.

Про це 14 серпня пише ТСН.

«З'явилися повідомлення про якусь експертизу, яка підтвердила мій підпис під цими документами. У зв'язку з цим я офіційно заявляю, що ніяких зобов'язань перед ФК «Волинь» у мене немає, я не підписував продовження контракту, а також я маю намір покинути цей клуб після 31 серпня, щоб продовжити свою кар'єру в новому клубі на свій вибір», - заявив Майкон.

За словами гравця, ці висновки сумнівних експертів не треба сприймати серйозно: «Експертиза підписів проводилася без моєї участі. Ніхто не взяв жодного зразка мого підпису. Звідси питання: що і з чим порівнювали експерти?».

Бразилець впевнений у своїй правоті й збирається відстоювати свої права у всіх українських, а якщо знадобиться, то і в міжнародних неупереджених інстанціях футбольного правосуддя.

«І, природно, не побажаю нікому з футболістів опинитися в такому клубі, як «Волинь», оскільки вони не дотримуються основних принципів трудових прав», - додав футболіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ти що думав нігер? Ти ж в рабстві, от і знай своє місце.
Відповісти
Ти бач гадьониш як гриву підняв як був кварц то "співав шо клуб класний і все таке"його відмили, з дерева зняли, показали шо можна жити як люди а воно таке плете розпучило підораста він вже рішив шо Бога за бороду зловив шо в прошлому сезоні стільки забив,дак то не ти а команда на тебе старалась,а сам у відборі нуль,забиває 1 з 4 і под мненієм шо воно суперфорвард.А підписів він багато лишав так що було з чим звірити,так шо хай жалується хоть в ООН!
Відповісти
Что такое волынь? Команда колхоза луцк, вы б хотябы свой гадюшный стадион убрали, свини!
Відповісти
Останні новини
Майкон: не побажаю нікому з футболістів опинитися у «Волині»
14 серпень, 2012, 12:44