Жителі Луцька обіцяють перекрити проспект Перемоги

Жителі Луцька обіцяють перекрити проспект Перемоги
Мешканці будинку на проспекті Перемоги, 1а погрожують перекрити проспект, якщо влада не дослухається до їхніх вимог і не полатає дорогу.

Про це повідомив телеканал «Аверс» 14 серпня у випуску новин.

Через погану дорогу у дворі будинку під час дощів утворюється чимала калюжа. Вода дістається підвалів мешканців, відтак щось зберігати у підвалах жителі не поспішають. Люди погрожують перекрити рух на проспекті Перемоги, адже ні швидка, ні пожежна, ані самі мешканці дістатися до будинку у негоду не можуть.

«В мене картошку залило в підвалі повністю, я її викинула. По коліна…Навіть бідон молочний у мене стояв – півбідона води. Так лилася вода звідкись. Це неможливо, потрібно робити. Якщо нас не почують, то ми всі будинком зберемося, перекриємо Перемогу і насмерть будемо стоять», - зазначила одна з мешканок.

Як розповідають місцеві жителі, директор житлово-комунального підприємства, що обслуговує цей будинок, запевняв жителів, що їхній будинок – перший на черзі з ремонту дороги. Втім обіцянка про ремонт розтягується вже на роки.

У ЖКП №3 пояснити ситуацію директор Володимир Закревський відмовився, і більше того – у грубій формі вимагав у журналістів вимкнути камеру та мікрофон.

«Придворові території фінансуються з міського бюджету і бюджету розвитку, який на сьогодні наповнюють дуже слабо. І говорити про те, що ми будемо щось робити, то ми не маємо права таке сказати. Якщо люди вважають, що виходити і перекривати вулиці – це метод, то я вважаю, що це – не метод», – пояснив начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький.

Чиновник каже, що пропозицію щодо ремонту дороги подадуть на наступний рік. Втім будинок, зі слів мешканців, вже просідає і має чималі тріщини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителі Луцька обіцяють перекрити проспект Перемоги
15 серпень, 2012, 16:36