П'яна мати заснула на вулиці з немовлям

П'яна мати заснула на вулиці з немовлям
П’яна мати з місячною дитиною заснула посеред двору.

Близько 5 години ранку 13-го березня до патрульної поліції надійшов виклик, що на проспекті Молоді посеред вулиці спить молода жінка, - повідомляє патрульна поліція Луцька на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

Патрульні прибули на місце. Тут у дворі між будинками під лавкою справді спала жінка, а поруч стояла коляска з дитиною.

Поліцію викликали небайдужі громадяни, які проходили повз, вони ж колихали дитину, яка спочатку плакала, а згодом втихомирилась.

Патрульні розбудили жінку, у неї були наявні ознаки алкогольного сп’яніння. Розповіла, що в колясці її син, якому 29 днів. Під коляскою була недопита пляшка горілки, деякі дитячі речі.

Патрульні викликали швидку, яка доставила жінку з малям у дитячу лікарню. Оглянувши хлопчика, спеціалісти зазначили, що він здоровий. Врятувало те, що добре закутаний, адже надворі тоді було 0 градусів. Єдине, що останній раз мати годувала його близько 24 години, тож був голодний, з того часу вони й перебували на вулиці, тобто більше 5 годин.

Жінка зателефонувала своєму співмешканцю, який приїхав і спочатку був невдоволений, що в лікарні поруч з нею перебувають ще й поліцейські. У результаті вони написали відмову від госпіталізації дитини.

Далі жінка, співмешканець і дитя попрямували додому на проспект Молоді пішки, відмовившись від допомоги патрульних, які пропонували завезти їх.

Поліцейські все ж супроводили їх до домівки, адже потім мали доставити жінку ще в наркодиспансер. У квартиру прийшла мати співмешканця, яка була шокована цією ситуацією та плакала. Саме вона залишилась з хлопчиком, коли патрульні повезли жінку зі співмешканцем на обслідування. Перевірка на пристрої драгер показала 1.62 проміле алкоголю в її крові.

За інформацією, 25-річна жінка вже не вперше напивається. Того вечора зі співмешканцем перебували в гостях. Коли прийшов час іти додому, вона не захотіла покидати гостей і ще залишилась. Очевидно, будучи в стані алкогольного сп’яніння, просто не дійшла додому, заснувши на вулиці неподалік.

Усі матеріали справи патрульні передали в чергову частину міськвідділу.

З цією ситуацією будуть розбиратись і соціальні служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дитині місяць! Заморять голодом....поки розберуться з горе-мамою. Як лікарі відпустили таке дитя?
Відповісти
як казали древні: о времена, о нравы...
Відповісти
таке клоччя потім за гроші ходить на майдани і винить всіх крім себе
Відповісти
І для чого таким алкоголікам діти???? Мабуть тільки заради грошової виплати(
Відповісти