Вболівальники закликали Палицю врятувати «Волинь»

Вболівальники закликали Палицю врятувати «Волинь»
Вболівальники "Волині" не залишають надій на порятунок хрестоносців, всіма способами закликаючи інвестора клубу схаменутися.

Під час матчу 18-го туру української Прем'єр-ліги "Волинь" - "Сталь" (1: 0) ультрас господарів влаштували перфоманс, вимагаючи врятувати клуб від банкрутства і ймовірного зниження в класі, - повідомляє "Sport Arena".

На перших хвилинах зустрічі фанати вивісили великий банер з написом «Палиця, Врятуй Волинь». Свою вимогу вболівальники «приправили» великою кількістю диму після барвистого фаєр-шоу.

Крім цього, перші п'ять хвилин поєдинку фанатський сектор провів в повній тиші, лише кілька разів піднімаючи банер.

“Доволі гаряче було на післяматчевій прес-конференції: спершу Віталій Кварцяний вигнав із зали прес-аташе, назвавши його зрадником, а згодом пройшовся по всіх журналістах. Часто тренер лучан, не добираючи слів, висловлював хоч і вкрай емоційну, але справедливу думку. Не раз Кварцяний наголосив і на тому, що його просто ніхто не хоче чути, вгорі, всім вже байдуже в яких умовах тренується, грає, їздить на матчі команда, адже все одно вона вже доживає останні місяці”, – пише "Брутальний Футбол".




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже жаль і не хочеться вірити, що " Волині" більше не буде!!!!! Гроші правлять світом, а ми за "здоровий спосіб життя", хоч би карабас не закрили, щоб не розорився, як футбольна команда, і нікому схоже немає діла до цього?А що каже мер????
Відповісти
А треба було підтримувати команду гривнею - приходити на матчі ане сидіти в кабаку чи на дивані дивитись Х- фактор
Відповісти
А мер каже, що у клуба є власник, який за безцінь отримав участок на Авангарді, на якому будує приватний спорткомплекс. А що Ользі каже готова облради?:))
Відповісти
А лучани і далі продовжуватимуть підтримувати Палицю, бо "бабло побеждает зло". Але, думаю, як мінімум 30-40 тисячна аудиторія Луцьких уболівальників не пробачать цього Палиці. Футбол об'єднав українців. А такі, як "Бєня" і "Ко" своїми діями вбивають свої рейтинги.
Відповісти
Палиця прийшов брати,а не віддавати!Заклики можете не озвучувати,сіє смуту в тихому Луцьку,а варта порядку ще себе "покаже".
Відповісти
Останні новини
Вболівальники закликали Палицю врятувати «Волинь»
14 березень, 2016, 12:11