На Волині прикордонники затримали браконьєрів. ФОТО

На Волині прикордонники затримали браконьєрів. ФОТО
Прикордонники Луцького загону затримали трьох браконьєрів.

Порушників, які всупереч вимог чинного законодавства здійснювали незаконне полювання в заборонений період та у прикордонній смузі в Рівненській та Волинській областях, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так, у суботу прикордонний патруль відділу «Новогрузьке» затримав 22 та 23-річних жителів села Забужжя Любомльського району, які з рушницею, полювали неподалік від кордону.

Під час затримання один з чоловіків намагався втекти, щоб уникнути відповідальності. На затриманих складено адміністративні документи, які передані для розгляду у районний суд.

А в неділю на ділянці відділу «Березове» прикордонний патруль затримав 25-річного жителя села Познань Рокитнівського району, який полював в прикордонній смузі без документів та з рушницею зі знищеним серійним номером. Документи для притягнення до відповідальності за порушення прикордонного та природоохоронного законодавства також направлені до суду, а рушницю вилучено та передано до районного відділу поліції для подальшого правового провадження.

Всього у 2015 році за порушення тільки природоохоронного законодавства підрозділами Луцького прикордонного загону складено на 63 особи адміністративні протоколи, що передбачені статтею 85 «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині прикордонники затримали браконьєрів. ФОТО
14 березень, 2016, 14:22