«Мартиняк пожартував», - помічник нардепа

«Мартиняк пожартував», - помічник нардепа
Нагадаємо, депутат Верховної Ради від Волині Сергій Мартиняк почав заперечувати журналістам програми "Схеми", що він народний депутат, і наполягав на тому, що він бізнесмен.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик впевнений, що Сергій Мартиняк так пожартував зі своїм депутатством.

"Взагалі-то не коректно голові ОДА коментувати дії народного депутата. Але думаю, що Сергія Мартиняка просто дістала така пильна увага, що він вирішив пожартувати. А журналісти зараз дуже полюбляють "смажену качку". Якби він був чиновником на зарплаті - так! А Мартиняк - самодостатній бізнесмен і може собі дозволити цей віп-зал. Не бачу тут нічого, щоб роздувати з цього якусь сенсацію", - заявив Володимир Гунчик.

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар каже, що в Законі України чітко прописано, що народний депутат повинен займатися виключно депутатською діяльністю.

"В Законі вказано однозначно: народний депутат України може вести тільки депутатську діяльність. Тобто, не можна бути депутатом і керівником, або посадовою особою, або бізнесменом, - пояснив Володимир Бондар. - Якщо людина має якісь бізнесові інтереси або є власником певних бізнесових структур, то це Закон напряму забороняє".

Заступник голови Волинської облради Роман Карпюк впевнений, що нардеп сказав не подумавши.

"Я думаю, що він ляпнув аби так. Я вважаю, що він повинен думати, що говорить, бо він публічна людина. Я подивився програму, виглядало негарно," - каже Карпюк.

Колишній депутат Луцької міської ради, помічник народного депутата Сергія Мартиняка Олександр Пиза впевнений, що Сергій Мартиняк пожартував.

"Про депутатство Сергія Мартиняка питав журналіст, який акредитований у Верховну Раду. Він з "підколкою" запитав, а Сергій Мартиняк з "підколкою" відповів. А робити з цього щось велике - нема потреби", - впевнений Олександр Пиза.

Наразі ми ще чекаємо коментар від голови обласної ради Ігоря Палиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Під куполом можуть бути тільки клоуни.
Відповісти
На мєдвєдєва похожий
Відповісти
Однозначно клоун
Відповісти
Може й так, але хто тоді ми, які цих клоунів обирають?
Відповісти
..ще Бондар щось там морозиться про закони...там майже всі бізнесмени......
Відповісти
Хоч один сайт критикує олігархів. На інших сайтах як в рот води набрали
Відповісти
вони еліта, а ми, за їхнім розумінням, сіра маса, яка готова продатись за 200 грн. у день виборів та за 1500 грн. за цілий місяць, щороку і так все життя...
Відповісти
Так всі ж памятають,,як я цю відмазку в коментах написав?)
Відповісти
Останні новини
«Мартиняк пожартував», - помічник нардепа
14 березень, 2016, 13:39