У Рожищі встановили пам'ятник загиблим бійцям

У Рожищі встановили пам'ятник загиблим бійцям
Захисники з Волині були випускниками навчального закладу у м. Рожище.

Інформує Волинська газета.

Подвиг двох Героїв АТО Івана Ващені та Вячеслава Іонова увічнили у пам’ятних знаках, встановлених на фасаді ветеринарного коледжу у м. Рожище. Як розповіли у Волинській єпархії УПЦ КП, освячення знаків здійснив декан і настоятель парафії Пресвятої Бгородиці райцентру, протоієрей Василь Шняк. Разом зі священиком молилися за упокій душ загиблих військовослужбовців представники влади, навчального закладу та їхні рідні.

Іван Ващеня, солдат 51-ї окремої механізованої бригади, народився 6 лютого 1975 року в селі Туричани Турійського р-ну, загинув 17 червня 2014-го в селищі Станиця Луганська Луганської області. Похований у рідному селі. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

В’ячеслав Іонов, молодший сержант 51-ї ОМБр, народився 20 травня 1978 року в Луцьку. Загинув 29 серпня 2014-го під час виходу з Іловайського котла. Упізнаний за тестами ДНК, проведеними над останками. Похований на міському цвинтарі поблизу села Гаразджа Луцького р-ну. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).1978 року в Луцьку. Загинув 29 серпня 2014-го під час виходу з Іловайського котла. Упізнаний за тестами ДНК, проведеними над останками. Похований на міському цвинтарі поблизу села Гаразджа Луцького р-ну. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.