Сім'я з Донеччини не проти залишитись жити в Луцьку

Сім'я з Донеччини не проти залишитись жити в Луцьку
Героями цього випуску стала родина Муль. Тетяна з чоловіком Миколою живуть у Луцьку більше року.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

На Волинь вони приїхали із селща Тельманове, що на Донеччині. У населеному пункті велися активні бойові дії. Снаряд влучив у багатоповерхівку, де проживала сім’я.

Тетяна – матір чотирьох дітей. Найстарша дівчинка навчається в Маріуполі. Сини Микола та Сергій ходять до школи. Найменша донька Марійка народилася уже на Волині.

Сім’я знімає у місті однокімнатну квартиру і з труднощами живе на обмеженому просторі. Тетяна пояснює, що на більше державних коштів не вистачає. Наразі жінка в декреті. Її чоловік Микола не може виконувати важку роботу, бо має групу інвалідності.

Тетяна Муль, попри все, повна оптимізму стосовно майбутнього їхньої родини та всієї України. Сім’я потребує двохярусне ліжко для своїх синів.

Про повернення на Донеччину сім’я говорить не дуже впевнено. Кажуть, що якби мали тут своє житло, або хоча б можливість на нього заробляти, то залишилися б на Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То, що ми маємо їй купити квартиру, а нам хто купить?
Чоловік важко робити не може,бо інвалід, а дітей нащо було стільки старатися-це в нього видно добре виходить.Це просто жах ні житла, ні грошей, зато троє дітей.Бідні діти, які злидні їх чекають.Така молода, ще б розуму хто добавив.Хай працює і заробляє, а чоловік дітей доглядає, а ти на німецький завод, там добре платять.Але ж вони робити не будуть,бо не привикли,їм давай все задарма. Просто жах
Відповісти
Останні новини
Сім'я з Донеччини не проти залишитись жити в Луцьку
15 березень, 2016, 19:41