Сутичка поліцейських та панянки в шубі. ВІДЕО

Сутичка поліцейських та панянки в шубі. ВІДЕО
На Західному об‘їзді Львова, патрульні помітили автомобіль, водій якого при перестроюванні з крайньої правої смуги у крайню ліву не увімкнув відповідного світлового покажчика повороту. Відтак порушив пункт ПДР 9.2 б (подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку перед перестроюванням, поворотом або розворотом), чим скоїв правопорушення за ст.122 ч.2 КУпАП ( (порушення правил руху автомагістралями, користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку).

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

Та перед цим як порушити правила, водій увімкнув правий покажчик повороту і вимкнув його. Коли Cayenne зупинили, водійка не хотіла визнавати свого порушення і почала ображати поліцейських. Вийшовши з авто жінка хотіла піти у торговий центр в який і приїхала. Відмовлялася виконувати законні вимоги поліцейських пред'явити водійське посвідчення. До образ приєднався чоловік, почав погрожувати патрульним звільненням, комусь телефонував. Сказав, що вони юристи, а дружина викладач університету Франка.

У поясненні жінка написала, що патрульні мають упереджене ставлення до водіїв на дорогих автівках. Штраф, який має сплатити порушник – 425 грн.

"Професура" проти поліціянтів, давайте зробимо "професуру" зірками інтернету ;)Львівський національний університет імені Івана Франка: "За попередніми даними ця особа серед числа професорсько-викладацького складу колективу ЛНУ ім. Івана Франка не числиться. Офіційне підтвердження буде в понеділок"Увага! Це НЕ Левицька Надія ОлексіївнаНа Західному об‘їзді Львова, патрульні помітили автомобіль, водій якого при перестроюванні з крайньої правої смуги у крайню ліву не увімкнув відповідного світлового покажчика повороту. Відтак порушив пункт ПДР 9.2 б (подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку перед перестроюванням, поворотом або розворотом), чим скоїв правопорушення за ст.122 ч.2 КУпАП ( (порушення правил руху автомагістралями, користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку).Та перед цим як порушити правила, водій увімкнув правий покажчик повороту і вимкнув його. Коли Cayenne зупинили, водійка не хотіла визнавати свого порушення і почала ображати поліцейських. Вийшовши з авто жінка хотіла піти у торговий центр в який і приїхала. Відмовлялася виконувати законні вимоги поліцейських пред'явити водійське посвідчення. До образ приєднався чоловік, почав погрожувати патрульним звільненням, комусь телефонував. Сказав, що вони юристи, а дружина викладач університету Франка.У поясненні жінка написала, що патрульні мають упереджене ставлення до водіїв на дорогих автівках. Штраф, який має сплатити порушник – 425 грн.

Опубліковано ЄвроМайдан – EuroMaydan 19 березень 2016 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочеться щоб таких клали мордою в бруківку корова кончена ніякої поваги до закону щей викладач
Відповісти
З такими рагулями в Європу і за 50 років не дійдемо.
Відповісти
а головне, що її "натягнуть", а той "спортсмен" з пузом ще думав "парєшать і всєх уволіть", та не виходить, ай які нерви...
бидло.
ну важливо вияснити, кому він звонив і чи до поліцейського були від керівництва питання - якщо що, то гнати "абонента" поганою мітлою.
Відповісти
Бидло в шубі!)))
Відповісти
хіпіш здійняли такий, ніби та т.п. дійсно аварійну ситуацію створила
Відповісти
Перестроювання з вімкнутим поворотом -це вже і є аварійна ситуація ,а якщо не вчив правила то не треба коментувати ,бо дебілів на дорогах хаватає ,не говорячи про коментарі .
Відповісти
оцініть тверезо! домахалися за не включений показчик повороту, розкрутили кофліктну ситуацію з дрібного порушення... психологи мать твою!
Відповісти
Це необтесане бидло, які думають що все дозволено!!! Але забувають, що є і БОЖА кара!
Відповісти
бога за бороду ще нікому не вдавалось зловити а вона ж думала що він у неї є
Відповісти
Привикли все "рєшати". А тут облом.
Відповісти
На манеже одні і теже;-) супер!
Відповісти
При чому тут аварійна ситуація або психологи?
Зверніть увагу на манеру розмовляти!
Хамло в шубі !)))
Ps чоловік в спортивному також!)))
Відповісти
А чого поліцейські "домахалися"? Нормально зробили свою роботу. Наступного разу водійка не покаже напрямок повороту і підріже когось, зіштовхнувши на зустрічну, а сусід по потоку просто не встигне зреагувати. Поліція молодці
Відповісти
Поліцейські молодці!!!!!1 А "те" що в шубі і адідасах -це і є бидло,не дай бог таких в університет(що нахапала на судентах на шубу??? )
Відповісти
А "те" що в шубі і адідасах -це і є бидло- підніми д..у з дивану, попрацюй ,зароби на шубу і адідаси,а по тому суди.Бидло є і на ровері в кедех.
Відповісти
Поліцейські зробили скандал на рівному місці. На сьогоднішній день не включений покажчик повороту не є основною причиною ДТП. Подивіться в Луцьку кожна ДРУГА ДТП за участю п’яного водія ось в якому напрямку треба працювати. А те, що стосується дорогих іномарок за прискіпливе ставлення поліцаїв це 100%, адже за це їм доплачують приміальні. І на завершення, що можна навчити за два місяці в славетній лісовій школі "СОКИРИЧАХ"
Відповісти
Якщо такий розумний, то підкажи, чк боротисч з п'яними водіями, в нас же ш всі юридично грамотні надивившись роликів з дорожнім контролем, зупинили автомобіль, а тут тобі ввдразу, а яка причина зупинки, а на чому грунтується підозра, що я п'яний і тд. Вам ніколи не вгодиш, зупинила поліція, вони винуваті,трапилось дтп, всерівно поліція винувати, бо не зупинила
Відповісти
Працюю на заправці в Луцьку, кожну КОЖНУ мою зміну заправлятись приїде п'яне бидло, буває і права ще качають.
Відповісти
А В ШУБВІ ШАЛАВА
Відповісти
Займайтесь ділом, поліцаї в цій ситуації схожі на дворняжок в переході вчипились за якийсь поворотнік баби часто путають повороти зробіть зауваження .А в цій ситуаціїї що поліцаї що та корова одне одного варті дивитись соромно
Відповісти
Фу... яка вона протівна......сіліконом напхана і думає що модна.
Відповісти
кобилу на палю!
Відповісти