Сайт Шацької РДА заблокували після критики влади. Сам Корольчук - в лікарні

Сайт Шацької РДА заблокували після критики влади. Сам Корольчук - в лікарні
Офіційний сайт Шацької РДА - заблоковано.

Як повідомляє Волинська газета, з невідомих причин після оприлюднення доповідної записки досі чинного голови Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука на адресу Президента України Петра Порошенка вранці 18 березня ц. р. «технічні роботи» припинили функціонування офіційного сайту виконавчої влади району.

А тим часом в заповідному районі 17 березня відбулося розширене засідання Громадської ради при райдержадміністрації. На ній був присутній голова Шацької райради Сергій Карпук і перший заступник керівника виконавчої влади району Сергій Сидорук. Ігор Корольчук виявився відсутнім. Як стверджують неофіційні джерела, перебуває в одній із луцьких лікарень…

Насамперед з ініціативи ветеранів обговорили подальшу долю лікарні в райцентрі. Ситуацію прояснив головний лікар Любомльського медоб’єднання, депутат облради Володимир Дибель. А спільно з духовенством громада обговорила вартість ритуальних послуг та визначила пріоритетні заходи з догляду за кладовищами.

Щоправда, таємничі «кулібіни» після сенсаційної заяви Ігоря Корольчука з прямими звинуваченнями голови облдержадміністрації Володимира Гунчика зуміли відправити «на ремонт» звичайний портал Шацької райдержадміністрації, та не можуть дотягнутися до її сторінки в мережі «Фейсбук», де вона продовжує функціонувати…

Нагадаємо, що 13 березня в ефірі Громадського телебачення голова Шацької РДА зробив гучну заяву, що Волинська влада не виконала зобов’язання за міжнародним проектом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запалення хитрості. Нехай іде на пенсію по інвалідності у звязку з хронічним захворюванням на лінь, дурість і хитрість.
Відповісти
Правильно Корольчук говорить, таких голів треба побільше,щоб добиввідстоювали інтереси простих людей,а не лизали жопи вищестоячим чиновникам
Відповісти
Цікаво, а чиї ж інтереси він відстояв? Бидлота бидлотою.
Відповісти
Операція закінчилась провалом. Хлопці уявили ідеальний перебіг: 1)звинувачення Корольчуком Гунчика у корупції 2)виступ Гузя з проханням усунути Гунчика 3) президенту нікуди діватись - усуває Гунчика 4)Гунчиком стає хтось на Г або на Б 5)Корольчук стає заступником Г чи Б. Мєчтатілі, канєшно. 6)Корольчуку тре бігом лягати в лікарню за межами району і невідомо в яку, бо завтра поженуть на Х.
Відповісти
Типовий браток з 90. Кличуть Заєць. За часів януковича був заступником директора Центру стандартизації і сертифікації.... (довга назва))) хоч ні освіти ні досвіду не мав, бо сам боксер)))!!! Максимум що навчився це повнісю вимовляти назву державного підприємства ( а мо і не навчився), ну і намутити деяких справ. Коли стали "жити по новому" став головою РДА... коротше сильний кадр.
Відповісти
Правильно, громадська рада працює на відміну від голови рда. І на порядок денний поставила важливі питання. А чому ж та громадська рада не підтримала заяву цього голови? Хто його взагалі підтримує з району? такі "цінні кадри" як демакова і кужель? корольчук то з району піде, а їм тут жити далі..
Відповісти
ОСЬ...вы мало чего знаете еще..менты из 6 отдела могут вам не только про Зайчика но и про его Темную сторону Луны)))Зайца-обвиняли в Убийстве Зали.Залевского В В.Там интересный сюжетик был.Они на Ярощука расстерляли джип-и убили одного из Залиных малолеток.Его долго искали и как всегда не нашли.потом и Зале пришол капут.еще он снюхался с Тимой-но тот не стал с ним возюкатся и вернул Палице.А еще Зайчик -торговал в Варшаве-женскими трусиками.инфа 100% проверенная Брал на Базе та что на ГПЗ.потом из ГОландоса приганял машинки.НО это не па Пацанским Паняциям и Трусиики иМашинки.А еще Зайчик попал в передряку..ему резали ушки за то что он много плохого.говорил про криминал..отмазался тем что ели сбег.А теперь Зайчик при Власти-----Спасибо Майдану.
Відповісти
Да "заєць" хитрий фрукт він і нас хотів використати попросту кажучи, як кажуть просто чужими руками жар загребсти-ну але пацан из рогаткою, я так думаю ним хтось зі сторони керував, давав цінні "поради".
Відповісти
чого розбалаганилися? Корольчук нормальний мужик, і міг би не тільки за район а й за область нормально вступитися перед псевдоліберальними демократами які тікі й лялякати вміють! а ви всі на них ведетеся, бо МИЗДОБУЛИ. крикуни задрипані! самі покажіть на шо здатні!
Відповісти
От то і воно, що мужик! А на рахунок того, що вступитися?.. За кого може вступитися людина, яка своєї думки навіть неможе звязно сформулювати. В цидулі, яку написав, помилка на помилці, помилкою поганяє. Куди дивилась Демакова зі своєю філологічною освітою?
Відповісти
Да видно, шо боксьор, а не керівник. віддубасив сторожа на мусорніку і довольний. ото рівень голови? та колись за таку повидінку можна було з посади политіти. а димакова за стадніком дивиться, шоб до жінки назад не чкурнув)))))
Відповісти
Саме страшне , що такі як Корольчук ,нульові, призначаються на посади в державні підприємства і на державну службу,тому ми тепер живемо не як в Європі , а як в Гондурасі. Каратистів в АТО , а не напівживих старих дідів і хворих молодих.
Відповісти
а ще він дрібний злодій бо вкрав разом з Пантіком телефон у прикордонника в с Красний Бір на прикордонному посту
Відповісти
Дивно спостерігати як окремі ЗМІ стараються зробити із голови Шацької РДА героя та патріота. Ми вже звикли до такої позиції журналістів. Поверхової, без бажання і вміння бачити суть проблеми і подавати читачам правду. Через такий підхід у нас автоматично той, хто лає владу – борець із корупцією, «герой», «патріот». В даному випадку ситуація взагалі комічна, бо владу лає сама ж влада. А зі сторони це як мінімум смішно. Адже, Корольчук працює в державній структурі – органі виконавчої влади, де є чітка субординація і підпорядкованість. Він, як голова райдержадміністрації, повинен розуміти, що субординація мусить бути задля спокою і порядку на території району за який він, як очільник, відповідає. В той же час, цей керівник дозволяє собі критику влади усіх рівнів, причому публічно, це можуть підтвердити районні керівники, які ходять до нього на наради. Критика на словах породжує саботаж в діях, він не виконує плану мобілізації і вважає себе героєм, таким чином підігріваючи настрої людей ухилятися від служби. Хоча є й думка, що він просто не розуміє своїх обов’язків і не вміє керувати, тим більше районом. Тому й перекладає відповідальність на голову ОДА. Гунчик поки що мудро мовчить, я його розумію – отримати від підлеглого «ніж у спину» не велика радість. Так, в Шацькому районі є проблеми. В якому районі їх немає? Треба закачати рукава і працювати на результат, по-чоловічому, без істерик. Якщо не хочеш працювати у владі, а хочеш її критикувати, пиши заяву, йди у громадські організації і контролюй, критикуй тоді, якщо є за що. За мобілізацію взагалі соромно говорити, на місці Корольчука як чоловік і патріот взяв би давно повістку і служив би, зробив же так Кашуба. Але видно тут не той випадок.
Земельні питання завжди були актуальними в районі, галасу багато, а як доходить до перевірок, то виходить, що цей галас з нічого. Журналісти і громадські організації повинні читати і знати законодавство, звинувачення навчитись доказувати в судовому порядку, а не «ляпати» як на базарі. Серед журналістських колективів не повинно бути членів ніяких партій, бо інакше це вже партійна преса. Як приклад, журналісти «Шацького краю» – члени партії «Свобода». Те ж саме, що і з Корольчуком, хочеш працювати на партію, звільняйся і працюй в газеті, яку фінансує партія.
Санаторій «Лісова пісня» – обласна комунальна власність, там тепер Палиця господарює. Питання до Корольчука на його жаргоні: Палицю в корупції звинуватити «слабо»?
ПП «Флора». Конфлікт із цим підприємством на місці голови, якщо він не вміє вирішувати проблеми мирно, треба вирішувати в судовому порядку. А не заказувати банду братків і влаштовувати війни на території, а потім ще й міліцію звинувачувати. Підприємство дає роботу жителям району, сплачує податки, це значна підтримка для території Ростанської сільської ради.
І так можна продовжувати довго. Той, хто хоче працювати – шукає засоби, а хто не хоче – причини. Голова в районі потрібен, щоб був спокій, справедливість, виконувався закон, то а якщо він сам його не дотримується, дестабілізує ситуацію, не вміє працювати, то він «поганий танцор». А до Гунчика чи до того, хто призначав цього балерина, теж є питання: навіщо призначати тих, кому танцювати яйця заважають?
Відповісти
Заберіть це чудо з району щоб позорило цілу область
Відповісти
Останні новини
Сайт Шацької РДА заблокували після критики влади. Сам Корольчук - в лікарні
20 березень, 2016, 15:10