На Волині просять поставити пам'ятний стенд загиблим на Сході

На Волині просять поставити пам'ятний стенд загиблим на Сході
Дружина загиблого АТОвця просить поставити в Ківерцях пам’ятний стенд та запровадити День пам’яті загиблих на Сході.

Про це стало відомо 21 березня під час виїзного прийому громадян голови ОДА Володимира Гунчика в Ківерцівському районі, - про це повідомляє VIP.

Наталія Степанова від імені всіх дружин бійців, які загинули на Сході, просить у голови ОДА Володимира Гунчика запровадити День вшанування загиблих в АТО. «Є ж День, коли ми вшановуємо Небесну Сотню. Я не прошу зробити це третього квітня, коли загинув мій чоловік, проте треба прийняти якесь спільне рішення, щоб такий день був», – ділиться жінка.

Також дружина бійця хоче зробити в Ківерцях пам’ятний стенд, присвячений воїнам. «Треба, щоб район бачив, знав, що вони – наші захисники, бо пройде час і ніхто не буде знати їх. В Луцьку я вішала портрети наших хлопців сама, проте їх знімають, пояснюючи, що вони не з Луцька», – розповідає Степанова.

Із першим питанням очільник області пообіцяв звернутися до Президента України після того, як жінка напише офіційне звернення.

Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов відповів на друге прохання жінки. Він розповів, що в міста вже є бачення з цього приводу. Це буде «Стіна суму» чи «Стіна плачу», де будуть розміщені фото хлопців із Ківецівського району. На цей час влада міста складає кошторис усіх робіт. 24 серпня все має бути готовим.

Голова ОДА попросив зробити це публічно: «Давайте зробимо так, щоб 24 серпня родини загиблих, друзі та громада приїхали на це меморіальне місце, вклонилися і вшанували пам'ять».

До слова, Гунчик зазначив, що вніс пропозицію мерові Луцька Миколі Романюку щодо відкриття пам’ятника воїнам АТО до Дня Незалежності. Міський голова пообіцяв винести це питання на сесію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині просять поставити пам'ятний стенд загиблим на Сході
22 березень, 2016, 21:37