Розбійний напад у Любомлі: викрали гроші і зброю

Розбійний напад у Любомлі: викрали гроші і зброю
Волинська поліція розслідує розбійний напад у Любомлі.

Вночі троє зловмисників потрапили в будинок 47-річного жителя Любомля і, погрожуючи фізичною розправою, викрали з помешкання гроші та мисливську зброю, - повідомляє прес-служба Волинської поліції.

Сьогодні, 22 березня, о 3 годині ночі у чергову частину Любомльського відділу поліції зателефонував невідомий, який розповів правоохоронцям, що в будинку його сусіда знаходяться сторонні люди.

На місце події негайно виїхали керівник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига, тимчасово виконуючи обов’язки начальника управління карного розшуку Олег Шукалович, керівництво Любомльського відділу поліції, слідчо-оперативні групи Головного управління та відділу поліції, а також фахівці кінологічної служби.

З’ясувалося, що троє чоловіків у масках з прорізами для очей, розбивши вікно, проникли у будинок. Перебуваючи у помешканні, зловмисники пригрозили 41-річній дружні господаря та заволоділи металевим сейфом, у якому знаходились 1 тис. доларів та зареєстрований мисливський карабін.

За фактом розбійного нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Проводять всі необхідні заходи спрямованні на встановлення та розшук зловмисників.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розбійний напад у Любомлі: викрали гроші і зброю
22 березень, 2016, 21:40