В результаті ДТП діти отримали «недитячі травми». ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

В результаті ДТП діти отримали «недитячі травми». ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
Нагадаємо, вчора, 22 березня, на проспекті Відродження в місті Луцьку поблизу ЗОШ №22 маршрутне таксі №9 наїхало на трьох учнів. Постраждалих госпіталізували.



Як повідомляє прес-служба Волинської поліції, у 8-річного школяра медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом лівої гомілки без зміщення. Його госпіталізували у відділення ортопедії.

В 9-річної учениці виявили забійну рану скроневої ділянки голови. Її госпіталізували в хірургію.

Ще одного 9-річного постраждалого школяра після обстеження та надання медичної допомоги відпустили додому. В нього діагностували забійну гематому нижньої третини лівого плечового суглобу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні керівники міста та області!!! Зверніть увагу на стан наших маршрутних таксі та якість послуг. Це обурює. На 80 % вони брудні. Водії неуважні, хамовиті. НЕ встигнеш вийти, двері закривають. Одного разу ногу прижали. Не встигнеш зайти вже рушають. З дитиною ледь втримуєшся на ногах.
Відповісти
Вчора зареструвала петицію на сайті Міських електронних петицій Луцька "Кондуктор у кожному маршрутному таксі". Необхідно за 2 тижні зібрати 300 голосів, щоб дане питання було винесене на розгляд міської ради. Заходьте, голосуйте кому не байдужа дана тема
Відповісти
Діткам якнайшвидшого одуження і в подальшому бути пильними на проїзджій частині
Відповісти
Вибачте "Наталі", але це не дітям потрібно бути пильними на дорозі, а всім водіям, і в першу чергу водіям маршруток (ОБНАГЛІЛИ ДО РУЧКИ), якщо їх можна назвати словом "Водій". А то понабирають по оголошенню і тільки люди, в тому числі і діти, мають бути пильними на дорозі і страждати від тих горе-водіїв.... ДІСТАЛО!!!!
Відповісти
Я не виправдовую водія, а пильними раджу бути на дорозі, тому, що пішоходи, потрапляючи на проїзджу частину, стають теж учасниками дорожнього руху, і ніхто не застрахований від усілякого роду, м'яко кажучи, "нахаб".
А ще повтрорю, на сайті Електронних петицій зареєстрована петиція "кондуктор у кожному маршрутному таксі", заходьте читайте, якщо погоджуєтесь - реєструйтесь та голосуйте
Відповісти
Невже так важко біля шкіл, де такий рух, встановити "лежачих поліцейських". Це не потребує великих коштів, але може змусити водіїв на таких ділянках їхати повільніше, бути уважнішими і вбереже не одне дитяче життя і здоров я. Світлофор, нажаль, наші водії не завжди бачать, а от "підскочити" на авто не дуже хочуть.Проблема переходу дітьми дороги біля школи актуальна для більшості батьків Луцька.
Швидше одужуйте, малята. Нехай у вас все буде добре!
Відповісти
Ірина, хороша ідея! реєструйте її на сайті електронних петицій Луцька, я думаю, що вона набере 300 необхідних голосів
Відповісти
Останні новини
В результаті ДТП діти отримали «недитячі травми». ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
23 березень, 2016, 11:51