Молодіжка «Волині» зіграла з «Зорею» в нічию

Молодіжка «Волині» зіграла з «Зорею» в нічию
Домашній поєдинок молодіжного складу «Волині» проти одного з лідерів чемпіонату дублерів -луганською «Зорею» завершився бойовою нічиєю.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».

Футбольний матч відбувся 18 серпня на стадіоні «Підшипник».
Гості активно розпочали гру, і в середині тайму «Зоря» відкрила рахунок: Манджгаладзе у дотик використав пас з флангу, а Неділько врятувати не здужав – 0:1.

Другу половину гри набагато активніше розпочали господарі, однак через ще одну помилку захисту, Мягков подвоїв перевагу «Зорі» – 0:2.

Затим ініціатива повністю перейшла до «Волині». Артем Щедрий ефектно закрив дальній фланг – ударом із дванадцяти метрів з ходу він увігнав мяч у ворота – 1:2.

Після цього на «Підшипнику» розпочався «веселий» футбол із великою кількістю небезпечних моментів. Спочатку луганець Силюк вибачив господарів, викотившись сам на сам з Недільком, і не влучивши у ворота зблизька. А згодом лучанин Мучак пробивав у ситуації, коли напрошувався пас у вільну зону, а після удару Марковця з близької відстані м’яча з порожніх воріт кинулися виносити відразу два захисники «Зорі». Лучани спробували зрівняти рахунок ї їм це вдалося. Євген Павлов на підступах до штрафного виграв верховий м’яч, скинув його Марковцю і Олександр дальнім ударом увігнав його у верхній кут – 2:2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» зіграла з «Зорею» в нічию
20 серпень, 2012, 09:08