Чисто, гарно, тільки парковок в центрі мало, - мер Сум про Луцьк

Чисто, гарно, тільки парковок в центрі мало, - мер Сум про Луцьк
Те, на що сумські ОСББ взяли лише кредити в банках, у Луцьку вже реалізовано. Про це під час візиту на Волинь розповів Сумський міський голова Олександр Лисенко.

Делегація із північно-східного обласного центру приїжджала саме подивитися на роботу ОСББ Луцька та перейняти досвід.

«Луцьк – не лише приклад для Сум, а й для всієї України. У вас вже стільки зроблено, що в нас тільки починають робити. А ще почув, що на черзі – ще 93 будинки. Тобто, робота ведеться», - сказав сумський мер.

Цікаво, що і в Луцьку і в Сумах торік виділили однакові суми як на ремонт доріг – по 60 мільйонів, так і на ремонт прибудинкових територій – по 30 мільйонів.

«Я певний час жив у Польщі, Німеччині, тому досить прискіпливо ставлюся до якості доріг. Скажу так: у вас не запущено. Досить чисто у місті, видно, що прибирають. Я спілкувався із мешканцями. Немає незадоволених владою, люди бачать, що щось робиться. Єдине, що парковок у центрі міста мало. А ще біля міської ради – приватні будинки білизну порозвішували майже на дорозі. Така собі у вас демократія», - поділився враженнями Олександр Лисенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей сумчанин не знати яким Луцьком ходив, але хай би пройшовся вулицею Карпенка-Карого, що пролягає вздовж залізниці або хай би зайшов в парк на 40-му, який активісти так кинулися захищати від забудови - реально, шо там , шо там - Брище-2 Та й дороги у нас, особливо нецентрові, просто в жахливому стані. Але якщо за шляхи і тротуари відповідальність на міській владі, то смітник і срачинець з міста роблять його мешканці - лучани чи точніше свиняни...
Відповісти
І , на жаль , це правда !
Відповісти
Парк на 40-му-це сміття,розпиття спиртних напоїв,бомжатник,прихисток для бездомних тварин.А так звані активісти прост хочуть отримати максимально бонуси.
Відповісти
Не знаю де "вигулювали" шановного голову Сум, але Луцьк, реально, заср\ний "по самі вуха". Під мостом на 33-й філія Брища, вулиця Гнідавська від мосту до мосту - узбіччя внизу заср\ні, залізниця вздовж вул. К.Карого - заср\на, берег Стиру в парку і поза ним - заср\ний, береги Сапалаївки і сама річечка - заср\на і далі ліньки перераховувати...
Відповісти
на які дороги в Луцьку пішли
Відповісти
Останні новини
Чисто, гарно, тільки парковок в центрі мало, - мер Сум про Луцьк
01 квітень, 2016, 16:15