Мер, бізнесмен і педагог стали довіреними особами Клімчука

Мер, бізнесмен і педагог стали довіреними особами Клімчука
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук (на фото) відмовився коментувати своє рішення про реєстрацію його кандидатом у народні депутати, але назвав своїх довірених осіб.

Клімчук після оперативної наради 21 серпня розповів, що зареєструвався кандидатом у п’ятницю, 17 серпня. Однак поки у відпустку йти не збирається, а мотиви свого рішення про участь у виборах не повідомляє.

«От коли я розпочну свою роботу як кандидат, чисто як кандидат, тоді я, мабуть, зберу велику прес-конференцію. Наразі я виконую роботу голови обласної адміністрації. Я зареєстрований, я у відпустку не йду, тому, згідно з законом про вибори, я про вибори не маю права нічого говорити. Наразі – ні», - зазначив Клімчук.

Він повідомив, що зареєстрував трьох довірених осіб. А саме: радника луцького міського голови Антона Кривицького, директора компанії «Модерн-Експо» Петра Пилипюка і директор Педагогічного коледжу Петра Бойчука.

Кандидат у нардепи Клімчук розповів, що не знає, коли буде займатися передвиборною агітацією.

«Я не маю нічого коментувати, що пов’язано з виборами, я не у виборах, я у роботі. Кандидатів дуже багато, кожен з них свою роботу веде. Щось я знаю, щось – ні. У мене весь час займає моя робота», - зізнався Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зря он взял Антона и зря Петро поддался на уговоры. С Петра деньги снимут, а Антон разворует.
Відповісти
Останні новини
Мер, бізнесмен і педагог стали довіреними особами Клімчука
21 серпень, 2012, 10:03