Клімчук представив нового заступника

Клімчук представив нового заступника
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 21 серпня представив свого нового заступника Сергія Ющака (на фото), який куруватиме блок соціальних питань.

Губернатор підписав розпорядження про призначення Ющака 14 серпня 2012 року. Колишній бізнесмен Сергій Ющак отримав сьомий ранг державного службовця.

«Від сьомого, Серьожа, до першого довго, але старайся, синку. Є куди рости. Гарної роботи, Сергій!», - привітав Клімчук Ющака.

Він зазначив, що новий заступник буде опікуватися соціальними питаннями. Нагадаємо, що ЗМІ раніше повідомляли про можливість призначення Ющака заступником голови ОДА. Відтепер у Клімчука шість заступників.

Зауважимо, Ющак донедавна очолював обласний осередок партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна».

Довідка прес-служби Волинської ОДА:

Сергій Іванович Ющак – уродженець Луцька, 1960 р.н. Має вищу освіту. За фахом інженер-механік. Навчався у Львівському ордена Леніна політехнічному інституті імені Ленінського комсомолу (1977-1982).

Свою трудову діяльність розпочав у 1984 році інженером з безпеки руху Державного підшипникового заводу – 28 у Луцьку. Працював у там також заступником секретаря комітету комсомолу (1985-1986). З 1986 по 1990 році працював у Луцькому міському ЛКСМУ.

У 1990 році обіймав посаду генерального директора експериментального об’єднання молодіжних формувань «Ініціатива» (м.Луцьк), після чого займався підприємницькою діяльністю. До призначення – генеральний директор ТОВ Торговий дім «Укрзахідпідшипник».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Через такі призначеннями "чинушкі" ОДА скоро взагалі без зарплати остануться. Фонд заробітної плати то не збільшується.
Відповісти
... написав(ла) один з працівників відділу! :)))
Відповісти
Кубло корумпованих чиновників, де рідко хто зі своїх отримує якесь підвищення в посаді. Усі по партійних квотах, по кумовству і блату приходять зі сторони, а молоді зараховуються "провідними спеціалістами" і сидять в такому чині до пенсії, виходячи в ранзі старшого помічника молодшого чиновника. Візьміть заступників, начальників управлінь - усі партєйні або блатняки. А який їхній рівень? Башкаленко, Курилюк... Порожні місця. Тому й рівень державного управління ганебно низький, нижче плінтуса. Одна смердота від цієї адміністрації.
Відповісти
М-да, "достойный" зам. Слов нет.
Відповісти
Останні новини
Клімчук представив нового заступника
21 серпень, 2012, 10:27