Волинські журналісти отримали нагороди з рук владців. ФОТО

Волинські журналісти отримали нагороди з рук владців. ФОТО
Напередодні Дня Незалежності голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук нагородив відзнаками переможців І етапу обласного журналістського конкурсу «Любіть Україну».

Цьогоріч у першому етапі конкурсу, який щорічно проводиться серед колективів друкованих та електронних ЗМІ та приурочений Дню Незалежності України, взяли участь 19 колективів редакцій, повідомили 21 серпня у прес-службі ОДА.

За рішенням журі, яке складають професійні журналісти, переможцями конкурсу стали: у номінації «Обласні газети» редакції громадсько-політичного тижневика «Волинська газета», обласної незалежної громадсько-політичної газети «Волинь-нова» та «Сім’я і дім». Заохочувальною грамотою відзначено редакцію часопису «Волинські єпархіальні відомості».

У номінації «Міськрайонні, міські і районні газети» нагороджено редакції: Володимир-Волинської міськрайонної газети «Слово правди», Ковельської міськрайонної громадсько-політичної газети «Вісті Ковельщини», Рожищенського районного громадсько-політичного тижневика «Наш край», Ківерцівської районної громадсько-політичної газети «Вільним шляхом», Ратнівської районної громадсько-політичної газети «Ратнівщина», Старовижівської районної газети «Сільські новини» та Локачинської районної газети «Селянське життя».

Заохочувальною грамотою відзначені редакції: Камінь-Каширської районної громадсько-політичної газети «Полісся», Маневицької районної громадсько-політичної газети «Нова доба», Іваничівської районної газети «Колос», Нововолинської міської газети «Наше місто» та Луцької міської газети «Луцький Замок».

У номінації «Телерадіоогранізації» - Волинське обласне телебачення та радіо, телерадіокомпанія «Аверс».

Усіх лауреатів нагороджено грошовими преміям, дипломами та грамотами обласної державної адміністрації.

Борис Клімчук висловив певність у тому, що влада завжди відкрита для спілкування з журналістами і готова сприймати об'єктивну інформацію та творчі міркування.

«У сучасному світі саме ви, журналісти і репортери, всі ті, хто причетний до творення інформації, сучасної історії, є тією силою, що формує громадську думку і впливає на неї. Завдяки вашій оперативній роботі люди дізнаються про те, що відбувається в близьких і далеких куточках світу. Ви знаходитесь в центрі подій і прагнете знаходити цікаві для людей теми», - привітав журналістів Борис Клімчук.

Довідка

Щорічний обласний журналістський конкурс «Любіть Україну» заснований обласною державною адміністрацією та проводиться з метою заохочення до написання матеріалів, здатних викликати суспільний резонанс, зацікавити аудиторію оригінальністю задуму, переконливістю аргументів, спонукати журналістів до творчого підходу у поданні матеріалу.

Мета конкурсу – посилення ролі засобів масової інформації в державотворчих процесах, утвердженні національної ідеї, консолідації громадян на розбудову єдиної, процвітаючої України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому Галина Хведоренко (на фото) нічого не отримала? Її маститі журналісти так розкручували луцький пологовий будинок і горохівську землю, що аж кури сміялися. Факти, звичайно, як завжди, бралися зі стелі чи були виссані з пальця. І без нагороди? Шкандаль! А ще з рук владців! Це втричі приємніше. Та й ще така редакторша - одинока і бідна жінка? Фе за це владі!
Відповісти
Перед виборами доречно. Щоб ЗМІ боялися Клімчука ганити. Не випадає спочатку диплом від Бориса отримати, а потім щось проти нього написати. На Заході таке б назвали адмінресурсом, а в нас норма.
Відповісти
Останні новини
Волинські журналісти отримали нагороди з рук владців. ФОТО
21 серпень, 2012, 17:23