Міжнародний «Кубок Волині» з дартсу виграв криворіжець

Міжнародний «Кубок Волині» з дартсу виграв криворіжець
У чоловічому та жіночому розрядах на міжнародному турнірі із класичного дартсу «Кубок Волині-2012», що завершився у Луцьку, перемогли представники України.

Про це повідомила IA ZIK з посиланням на Волинську федерацію дартсу.

«Кубок Волині» пройшов уже вшосте. Змагання є загальнонаціональним рейтинговим турніром, тож проходять під егідою Федерації дартсу України.

Для участі у змаганнях до Луцька прибули майже півсотні дартсменів із різних регіонів України, а також із Росії та Білорусі. Найбільшою інтригою було. чи зможуть головний приз турніру вкотре виграти росіяни. Серед чоловіків до фіналу потрапив криворіжець Олександр Мамика та Дмитро Лец із російського міста Ростов-на-Дону. У важкій грі перемогу здобув українець. Третє місце посів ще один криворіжець Василь Шинкаренко, здолавши опір москвича Миколи Міхаліна.

Серед жінок у фіналі змагалися Анна Лопухова (Слов’янськ, Україна) та Ліза Пугіна (Твер, Росія). Українка вела в рахунку 2:0, але росіянка зуміла вийти вперед – 3:2. Але тайм-аут пішов на користь Лопуховій – вона перемогла 5:3 та виборола Кубок Волині. «Бронза» – у Юлії Соловйової з Ростова-на-Дону, яка виграла у представниці Закарпаття Сінтії Пайзак.

Однак у втішному турнірі із крикету росіяни реваншувалися. Серед чоловіків переміг Максим Євмененков (Смоленськ), а серед жінок – Ліза Пугіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт, дартс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міжнародний «Кубок Волині» з дартсу виграв криворіжець
22 серпень, 2012, 09:04