У Луцьку будівництво багатоповерхівки захопило тротуар. ВІДЕО

У Луцьку будівництво багатоповерхівки захопило тротуар. ВІДЕО
На місці, де ще недавно стояла стела героям Радянського Союзу, підприємство, яке поруч зводить багатоповерхівку, зайняло чи не увесь пішохідний тротуар.

Територію загородили будівельним парканом, - повідомляється у сюжеті ТРК Аверс.

Люди, які йдуть повз, ледве розминаються, щоб не ступити на прроїжджу частину. Хто дозволив приватним забудовникам захопити міську територію, по якій ходять люди, дізнавалася Ольга Бондаренко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дозволив той, хто дозволив там побудувати цей будинок і знести стеллу. На черзі зріз берез які там знаходяться.. "Благоустрій")
Відповісти
У цьому будинку у одному із підїздів весь дев'ятий поверх викупив Ігорьок Палиця, а ще дві квартири прибдав Ігорьок Лапін. Певно їм заважає стела героям, бо вважають що увесь світ біля їхніх ніг.
Відповісти
Порадіймо за людей.
Відповісти
Про що репортаж? Просто дибільний. Тротуар для пішоходів є. Забор передбачений по безпеці на будівництві, а стелі не місце під житловим будинком. У Луцьку море проблем більш нагальних, ЖИТТЄВО ВАЖЛИВИХ, а ми про забор. журналістка делітант і тикає пальцем у технічну документацію для відеоряду. Позор.
Відповісти
Кому потрібна та совітська стелла ,совки кінчайте робити бучу з нічого ,а хто хоче ідьте до х..ла Путіна ,там всяких стел і всяких пам*ятників не перерахувати .
Відповісти
Вже їду, разом треба знищити все що побудовано совєтами, а то радянський спадок заважає рухатись до Еуропи
Відповісти
Хто збудував висотку-волиньіндустрія,той же никитюк-директорія-депутат по "землі"бувший-там же фонд палиці-ще продовжувати,чи включайте накінець мозок.Нас грабують,принижують,а ми плачимось в жилетку.Чи вже пора діяти...
Відповісти
Жителі міста Луцька! Досить вже терпіти це ХАМСТВО! Нікітюк купляє в цьому місті всіх і вся: його дітище Григоренко виріс з простого менеджера Вопаку у власника 3-х квартир, декількох земельних ділянок та 5 іномарок за 2 каденції депутатства від БЮТ (більше того Микола Ярославович взяв ще його заступником), Дубняк став керуючим в обласній раді з подачі Ніті (в 2006-2008 роках розпилював майно громади з Владіміром Сєргєєвичем), а пан Пустовіт, який свого часу поставив Григоренка на голову партійної організації, скромно записав у своїй декларації (2 роки тому як голова ОДА) квартиру на свою дочку-студентку, яку побудував Нітя! Питання Є? Бабло рішає все!!!
Відповісти
Не узнаю товарищей. Мы же их освобождали в 1943м
Відповісти
Доречі як тільки той паркан поставили, вивісили паспорт будівництва і там писало що це студентський гуртожиток, але після виборів табличку поміняли...певно щось пішло не так!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку будівництво багатоповерхівки захопило тротуар. ВІДЕО
14 квітень, 2016, 10:24