В Україні з'явився освітній онлайн-телеканал для айтішників

В Україні з'явився освітній онлайн-телеканал для айтішників
В Україні з'явився перший онлайн-телеканал про IT. Його основна мета - поширення знань в IT-сфері серед українських користувачів та просування української IT-індустрії на міжнародному рівні.

Про це повідомляє AIN.ua.

Канал доступний на Divan.TV в режимі бета-тестування та на власному сайті braintv.net. Повноцінно він запрацює у травні До кінця цього місяця він канал запустять на Megogo, OLL.TV і FainoTV. Трансляція здійснюватиметься в інтернеті і через SmartTV.

Нині на BrainTV можна переглянути Гарвардський курс з основ програмування CS50, інтерв'ю з українськими стартапами, репортажі зі спеціалізованих заходів та інший освітній контент з IT-тематики. В майбутньому канал запустить розважальне шоу Get In і студію новинного продакшену Weekly Tech News Digest. Кошти на реалізацію цих проектів зберуть за допомогою краудфандінга.

«BrainTV – це телеканал, який прагне представити українську IT-індустрію на світовій арені», - повідомляється на сайті телеканалу.

Канал є некомерційним проектом. Як зазначає його керівник Божена Шеремета, «розвиваючий, інформаційний та освітній контент" потрібен людям, і BrainTV розраховує надати до нього більш широкий доступ.

Канал веде мовлення трьома мовами: українською, російською та англійською.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні з'явився освітній онлайн-телеканал для айтішників
22 квітень, 2016, 04:40