На Волині перебуває делегація лісівників із Щеціня

На Волині перебуває делегація лісівників із Щеціня
Українсько-польська конференція за участю керівництва та головних спеціалістів Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, директорів державних лісопідприємств, польських лісівників та бізнесменів вчора пройшла у ВОУЛМГ. Вона відбувалася у рамках візиту на Волинь делегації Регіональної дирекції державних лісів у Щеціні.

Польські лісівники презентували волинянам напрацьований досвід ведення лісового та мисливського господарства, охорони праці, сертифікації лісів, використання лісогосподарської та лісозаготівельної техніки на прикладі лісопідприємств Західнопоморського воєводства та лісгоспу у Берлінику (Республіка Польща).

Учора польська делегація відвідала Польський центр у с. Костюхнівка Маневицького р-ну, на лісовому військовому кладовищі віддала шану своїм співвітчизникам, полеглим у Першій світовій війни, познайомилася з роботою ДП «Маневицьке ЛГ» та ДП «Городоцьке ЛГ».

Цей візит делегації Регіональної дирекції державних лісів у Щеціні хоч і відбувається за ініціативи та посередництва «Польсько-українського клубу бізнесу» Торгової палати в Варшаві, безпосередньо голови його комітету Зенона Кічки та члена комітету Олександра Романюка, активно підтримують і Генеральне консульство Республіки Польщі в Луцьку та керівництво Волинської облдержадміністрації.

Як зазначають польська і українська сторони, ця міжнародна конференція є продовженням давньої співпраці, яка через певні об’єктивні причини свого часу зупинилася на півдорозі. Квітнева зустріч дає добрий посил для налагодження більш тісної та якісної співпраці лісівників Польщі та України, і зокрема лісопідприємств Волинського ОУЛМГ та Регіональної дирекції державних лісів у Щеціні.

Світлана Місьонг, Сергій Цюриць.
Прес-служба Волинського ОУЛМГ.
На фото: моменти міжнародної лісівничої конференції

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.