У Луцьку вибирали дівчат для участі у конкурсі «Міс Україна 2016». ФОТО

У Луцьку вибирали дівчат для участі у конкурсі  «Міс Україна 2016». ФОТО
У Луцьку провели кастинг із відбору дівчат для участі у конкурсі «Міс Україна 2016».

У планах представників конкурсу було знайти серед волинянок п’ять потенційних королев краси, та зрештою запрошення на подальший відбір отримало восьмеро красунь, - повідомляє Таблоїд Волині.

Як розповіли організатори кастингу, донедавна участь у національному конкурсі «Міс Україна» брали переважно переможниці регіональних конкурсів. Проте конкурс «Міс Волинь» не проводився із 2008 року, тому область не мала гідних представниць.

У 2016 році партнером «Міс Україна» на Волині став Модельний Клуб Марини Занюк «MZM models». Представники клубу вирішили змінити підхід до пошуку учасниць головного конкурсу краси, і поїхали шукати дівчат в районах. Попередні відбори провели в семи районних центрах області: Любешові, Маневичах, Камені-Каширському, Ковелі, Горохові, Володимирі-Волинському, Нововолинську та Луцьку.

Крім того, потрапити на кастинг можна було також заповнивши анкету на офіційному сайті «Міс Україна».

Для об’єктивності фінального відбору на захід запросили представників волинських ЗМІ. Відтак, у журі був присутній ведучий «Ранку Нової Волині» Михайло Кузьмич, телеведуча «Солодкого вікенду» Наталка Войтович, ведуча політичного ток-шоу «Протилежний погляд» Галина Падалко і редактор інтернет-видання «Таблоїд Волині» Людмила Яворська.







«Під час інтерв’ю з претендентками я розпитувала про особисті якості дівчат, про те, для чого хочуть потрапити на конкурс «Міс Україна» і чому саме вони мають перемогти та в майбутньому представляти Україну на «Міс світу»… В цілому задоволена спілкуванням. Дівчатка всі талановиті, мають захоплення, для них важливо розвиватися, займатися новими справами, уже зараз багато часу приділяють благодійності. Особливо цікаво було поспілкуватися з дівчинкою, яка багато років працює волонтером і допомагає недоношеним діткам. Вона розповідала про це надзвичайно натхненно, вкладаючи душу, і це мене дуже вразило», – розповіла керівник кастингового відділу конкурсу «Міс Україна» Валентина Велідченко.



















У результаті кастингу подальшу участь у конкурсі «Міс Україна» візьмуть восьмеро волинянок: Ангеліна Власюк із Нововолинська, Анна Ковальчук із Володимира-Волинського, Людмила Ковальчук із Маневицького району, Катерина Прокопчук із Ковеля та лучанки Марія Лебедюк, Сніжана Лебідь, Влада Путава і Лілія Зеленська.

Переможниці кастингу
Переможниці кастингу


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як фотограф нічо, то й дівки так собі.
Відповісти
Скільки можна писати одне те саме? Всеодно виграє та що більше проплатить чи папіка має крутого. Вчора був звітний концерт ансамблю Радість, оце дійство, скільки праці вкладено, велика подяка викладачам і дітям
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вибирали дівчат для участі у конкурсі «Міс Україна 2016». ФОТО
22 квітень, 2016, 22:51