На Волині стартувала робота громадської приймальні кандидатів у народні депутати України від Партії регіонів

На Волині стартувала робота громадської приймальні кандидатів у народні депутати України від Партії регіонів
Нещодавно розпочала роботу громадська приймальня кандидатів у народні депутати України, з різними питаннями щодня звертається близько 10 громадян.

Керівник приймальні Валентина Петрова розповідає, що питання доволі різносторонні. Багато, звичайно ж, стосується виділення фінансової допомоги, є також, чимало звернень соціального спрямування, люди просять пояснити правомірність дій посадовців або ж пояснити, як можна відповідно до закону вирішити свою проблему, повідомили у прес-службі волинського осередку Партії регіонів.

«У нас в приймальні працють двоє юристів. Якщо це можливо, намагаємося відразу дати відповідь на звернення, якщо ж питання потребує вивчення, то беремо контактні дані і обов’язково повідомляємо результат. Звернень вистачає, а відповідно і роботи не бракує, але ми охоче раді допомогти усім, хто цього потребує», - розповідає Валентина Петрова.

Три дні на тиждень (понеділок, середа і п’ятниця) прийом проводять кандидати у народні депутати України Олександр Башкаленко, Олександр Курилюк та Андрій Мельник.

Один з нещодавніх прийомів проводив саме Андрій Андрійович: «Я помітив, що люди, звертаючись на початках не зовсім вірили в те, що їхня проблема може вирішитися, був певний скепсис, йшли радше подивитися на кандидата в депутати, але коли ми поступово починаємо виправдовувати сподівання, то ситуація змінюється. Я впевнений, що невдовзі на противагу 10 громадянам, які приходять сьогодні до громадської приймальні, звертатиметься дедалі більше людей. Це добрий знак, бо свідчить про те, що політикам вчаться довіряти, а самі політики ламають стереотипи про бездіяльність».

Громадська приймальня працює з понеділка по суботу за адресою: м. Луцьк, пр-т Волі, 60, з 9 до 18 години.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого не має позначки з зірочкою? "Волиньпост" займається "джинсою"? Молодці, гарне покоління проффесійних журналістів виховалося )))
Відповісти
На Волі, 60 немає ніякого офісу... В мене мама в цьому будинку живе.
Відповісти
Останні новини
На Волині стартувала робота громадської приймальні кандидатів у народні депутати України від Партії регіонів
23 серпень, 2012, 17:06