У Луцьку відкрили Центр туристичної інформації та послуг

У Луцьку відкрили Центр туристичної інформації та послуг
У Луцьку на вулиці Сенаторки Левчанівської, 2 у День міста, 25 серпня, офіційно відкрили Центр туристичної інформації та послуг.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Міський голова Микола Романюк у вітальному слові зазначив, що це велика подія для міста, адже саме з культурних, спортивних і туристичних зв’язків розпочинається економічна співпраця, тому влада надає великого значення розвитку туристичної галузі.

Протягом року відбувалася підготовча робота, вивчався кращий європейський досвід. Уже відкрили офіційний промоційний сайт, створено логотип, а тепер ще й почав діяти Центр туристичної інформації, тішиться мер.

Координатор програм з розвитку туризму в регіонах України Геннадій Друзенко сказав, що радий бути присутнім при сходженні на туристичний олімп нової зірки і назвав новостворений центр одним із кращих в Україні, мовляв тут працюють гостинні, привітні люди.

За його словами, Центр – це ключ до туристичного ринку, і не має жодних сумнівів, що Луцьк буде цікавим для європейців, мовляв для цього тут є усі передумови.

Директор Центру туристичної інформації та послуг Ліна Остапчук розповіла: установа працюватиме щоденно, окрім понеділка, і надавати інформаційні послуги безоплатно.

До слова, центр уже налагодив співпрацю з майстрами народної творчості, роботи яких тут експонуються. Під час екскурсії, яку провела Ліна Остапчук, гості мали можливість побачити традиційну волинську кераміку, вироби із сіна та інші традиційні ремесла, а також познайомитися з книгами і буклетами про Луцьк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Центр туристичної інформації та послуг - гарна і дуже потрібна ініціатива, яка врешті стала реальністю... Адже такий центр (вірю у те!) популяризуватиме місто і надаватиме допомогу подорожуючим. Проте, на мою думку, по-перше - порібно було це зробити давно, по-друге - необхідно більш активніше популяризувати сайт міста і сайт центру, по-третє - інформаційно-рекламний буклет зробити більш самостійним, а не копіювати його в деталях з промоційних матеріалів міста Любліна (Республіка Польща), по-третє - праційникам центру потрібно йти в народ, по-четверте - окрім футболок з логотипами подбати ще й про інші речі та інше... А в цілому ініціатива гарна...
Відповісти
МОї вітання всім, хто до відкриття цього центру причетний. На вас тепер лежить відповідальність хто приїде до Луцька , що побачать, а чи приїдуть ще. Побажання: креатива, творчості в роботі і часу на все це.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили Центр туристичної інформації та послуг
26 серпень, 2012, 11:42