У центрі Луцька займалися йогою. ФОТО

У центрі Луцька займалися йогою. ФОТО
На фестивалі індійської культури, який відбувся 25 серпня у Луцьку, демонстрували індійські танці, співали стародавні пісні Сходу, малювали хною та демонстрували йогу.

Фестиваль відбувся на Театральній площі Луцька за підтримки релігійної громади Товариства свідомості Крішни у Волинській області. Жінок у святкових сарі (різнокольорових сукнях) та чоловіків у дхоті (білому одязі) було близько двох десятків.

Прихильники Індії пропонували відвідувачам намалювати на тілі традиційні малюнки хною чи квіткові візерунки фарбами на обличчі.

Яскраве свято до душі припало особливо дітям.

Знайомство з індійською культурою передбачало виконання пісень під акомпанемент автентичних музичних інструментів.

Окрім гостей з різних куточків України, організатори запросили гурт з Казахстану. А йог з Гімалаїв продемонстрував присутнім традиційний йогівський комплекс «Сурья Намаскар», що означає привітання сонцю та ще декілька асан, тобто вправ.

По завершенню відбулося катання високої прикрашеної квітами колісниці, яке супроводжувалося танцями та співами. Всі присутні могли також пригоститися східними солодощами з горіхами, кокосом та родзинками, які роздавали безкоштовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У центрі Луцька займалися йогою. ФОТО
26 серпень, 2012, 09:12