Польський консул збив велосипедистку. ФОТО

Польський консул збив велосипедистку. ФОТО
У Голобах один із консулів Генконсульства Польщі у Луцьку збив велосипедистку: через півгодини інший поляк смертельно травмував ще одного велосипедиста.

Про це 27 серпня повідомив Волинський Інформаційний Портал.

26 серпня, у селищі Голоби на Волині з різницею у півгодини трапилося дві дорожньо-транспортні за участю громадян Республіки Польща.

Як стало відомо виданню із достовірних джерел, приблизно о 18:15 поблизу селища Голоби трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю одного з консулів Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку та велосипедистки. Іноземець на особистому автомобілі скоїв наїзд на водія малого транспортного засобу, жінку 1985 року народження.

Велосипедистка нібито отримала закриту черепно-мозкову травму. Наразі у важкому стані постраждала перебуває у медзакладі.

Як засвідчила експертиза, чоловік алкоголю не вживав. Автопригода трапилася не з його вини, - написав консул у поясненнях. На місці надзвичайної події нібито перебував і Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Марек Мартінек.

Буквально через півгодини у межах цього ж населеного пункту трапилося аналогічна автопригода - теж громадянин Республіки Польща збив велосипедиста. На жаль, водій малого транспортного засобу загинув.

Власне, факти автопригод у прес-службі Волинського облуправління Державтоінспеції підтвердили. Проте жодних подробиць не повідомили, бо наразі йде опрацювання оперативних даних, результати якого оприлюднять пізніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Польський консул збив велосипедистку. ФОТО
27 серпень, 2012, 14:04