Чоловік на базі відпочинку розстрілював людей зі снайперської гвинтівки

Чоловік на базі відпочинку розстрілював людей зі снайперської гвинтівки
На базі відпочинку в Чернігівській області один з відпочиваючих обстріляв людей зі снайперської гвинтівки. Чоловік був у нетверезому стані.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Чернігівській області. Інцідент стався на одній з баз відпочинку Козелецького району. У одного з куротників виник конфлікт з місцевими хлопцями.

Чоловік після сварки кудись поїхав, але через деякий час повернувся зі зброєю в руках і відкрив по ним вогонь. Пізніше поліція в ході обшуку знайшла у зловмисника цілий арсенал зброї. Зокрема, півсотні патронів до гвинтівки з оптичним прицілом, а також заряджену дрібнокаліберну гвинтівку.

Правоохоронці почали розслідування провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Між іншим, в лікарні Каховського району Херсонської області від вогнепального поранення в голову помер офіцер одного з підрозділів залізничних військ. Як з'ясувалося, офіцер застрелив себе самостійно.

Прибулий разом з товаришами по службі для охорони дамби Каховської гідроелектростанції, старший лейтенант вирішив "культурно відпочити" в одному з кафе Каховки. Там він почав хвалитися перед офіціантками, як майстерно він володіє зброєю. Але пістолет вистрілив й куля потрапила йому прямо в голову.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"відкрив по НИМ вогонь". По яких ним, що то за грамотій,де ви його взяли?
Відповісти
"Чоловік поїхав після сварки поїхав...". Хо це пише?))))
Відповісти
Та пишу я пишу...
Відповісти
Останні новини
Чоловік на базі відпочинку розстрілював людей зі снайперської гвинтівки
05 травень, 2016, 07:59