Депутати примудряються отримувати по дві квартири

Депутати примудряються отримувати по дві квартири
Депутат від ПР Олександр Чорноморов стверджує, що деякі депутати отримують житло двічі, а деякі його продають.

Про це інформує ТСН.

«Усі випускають пару на депутатів, і ніхто не говорить про те, що левова частка житла йде у власність чиновників. Хоча, дійсно, деякі нардепи примудряються отримувати житло двічі, багато хто не живе в цих квартирах – продають», - визнав він у коментарі газеті Сегодня.

Раніше 17 квартир на вул. Срібнокільській у Києві розіграли між 120 народними депутатами останнього скликання як службові. Депутати намагалися перевести їх у приватну власність, але парламент на це не пішов.

«Взагалі із цим житлом коїться неймовірне», - каже Чорноморов, який також отримав житло.

«По-перше, у будинку Раді виділили 49 квартир. Потім з'явилися якісь 14 інвесторів, які заплатили по 5 тис. грн за кв. метр і отримали квартири у приватну власність. Деякі з них – це самі депутати, але їх імена ретельно приховуються. Та ось питання: куди ж поділися ще 18 квартир, кому пішли?», - сказав «регіонал».

Що ж стосується службового житла, то Чорноморов сказав: «Усього Рада роздала 200 квартир, із яких лише 2 повернулися державі. Якби апарат ВР хотів навести в цьому лад – він би це зробив. А так – це все розмови».

Нагадаємо, керівник справами апарата ВР Григорій Сітайло розповів, що жоден із нардепів минулих скликань не повернув у власність держави службове житло.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати примудряються отримувати по дві квартири
29 грудень, 2011, 11:45