Волиняни навчили росіян і поляків гасити пожежі. ФОТО

Волиняни навчили росіян і поляків гасити пожежі. ФОТО
Відбулась урочиста церемонія відкриття ХІІ Всеукраїнського (VII Міжнародного) збору-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

Про це повідомили в прес-службі МНС у Волинській області.

Захід провели на території спорткомплексу територіального управління МНС України у Волинській області,що на вулиці Грибоєдова у Луцьку.

В цьогорічних змаганнях беруть участь команди з АР Крим, 19 областей України, міст Києва та Севастополя, а також 4 іноземні команди – Республік Білорусь, Польщі, Словаччини і Російської Федерації. Всього на захід прибули понад 250 учасників.

Право підняти прапор змагань надали команді Луганської області – переможцям минулорічного збору-змагання.

Митрополит Луцький і Волинський Української Православної Церкви Київського Патріархату Владика Михаїл освятив учасників змагань та присутніх, разом з духовенством піснеспівом побажав їм многая літа і благословив на проведення цього корисного заходу.

Капітани команд іноземних делегацій та господарів змагань поклали квіти до пам’ятного знаку пожежникам-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

Факел змагань запалила лауреат Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник 2011 року» учениця 8-го класу загальноосвітньої школи села Дубечне Старовижівського району Марія Курилюк.

Урочисте відкриття завершилось парадом команд-учасниць.

Наступного дня юнаки та дівчата усіх команд змагалися у таких дистанціях: «Бойове розгортання та гасіння пожежі», «Рятувальні роботи на висотній будівлі», «Аварійно-рятувальні роботи в зоні хімічного або радіаційного забруднення», «Рятувальні роботи на акваторії».










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни навчили росіян і поляків гасити пожежі. ФОТО
27 серпень, 2012, 16:31