Збільшення ціни на газ - антинародний крок, - «Батьківщина»

Збільшення ціни на газ - антинародний крок, - «Батьківщина»
На урядове рішення майже вдвічі підняти вартість природного газу та скасувати пільгову норму споживання відразу відреагувала «Батьківщина», назвавши такий крок антинародним, антисоціальним.

На прес-конференції, що відбулася минулого тижня, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волинської обласної ради Людмила Кирда проаналізувала його наслідки для населення, - повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

"Для житлово-комунальних потреб населення вистачає газу українського видобутку, – сказала депутат під час спілкування з журналістами. – Після підвищення ціни на блакитне паливо, скасування соціальної норми споживання влада підсадить зубожілих громадян на субсидії. Їх потребуватиме 75 відсотків населення, яке неспроможне буде розраховуватися за спожите паливо, адже зарплати і пенсії не зростають".

Заступник голови обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Валентин Вітер вважає, що, пообіцявши виділити 80 мільярдів гривень на соціальну підтримку населення, влада ховає корупційні схеми відмивання державних коштів. Він наголосив: «батьківщинівці», обрані до місцевих рад області, ініціюватимуть звернення до Кабміну, народних депутатів України з вимогою скасувати необґрунтоване рішення про підняття вартості природного газу. За його словами, волинські представники політичної сили Юлії Тимошенко і надалі відстоюватимуть соціально значимі для українців питання: зниження тарифів на житлово-комунальні послуги, відміну оподаткування пенсій працюючих пенсіонерів, продовження мораторію на продаж сільськогосподарських земель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так а хто "народну" ціну на газ в далекому 2006 підписав з росією, піднявши ціну на газ із 50 до 250 доларів, та створив кормушку «РосУкрЕнерго» не Йуля часом?
Відповісти
Нет не Юля. Юля эту кормушку прибрала с рынка.Если бы цена на газ наканкуне войны Была 50 долл. ,нашей экономике сейчас настал бы полный и беззаговорочный крах.
Відповісти
Ні, не Юля. Треба уважно відслідковувати події, які відбуваються, як політичні, так і комерційні. Не кормушку, по перше, а годівницю, пора вивчити українські слова. А ГОДІВНИЦЮ для " РосУкрЕнерго" створив Ющенко із Фірташем. А Юля навпаки казала Ющенкові не переривати укладеного Кучмою договору з Росією на газ.
Відповісти
"рехворми" і боротьба з корупцією. Он як...
Відповісти
не смішіть власниця газових вишок проти підняття ціни на газ звичайно що рядові члени батьківщини які віддалені від кормушки як і решта громадян проти високих цін яле тільки не її голова-шахрайка та її свита що вже більше 20 років з цього бездонного джерела смокчуть свої статки видумуючи щораз хитріші схеми
Відповісти
Ей, Ви СВІДОМИЙ !!! Нема вже більше до кого вчепитися лиш до " Батьківщини"? Невже не читаєте, не слухаєте, не бачите інших ОЛІГАРХІВ лише в " Батьківщині"? Вона ж не при владі !!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Збільшення ціни на газ - антинародний крок, - «Батьківщина»
06 травень, 2016, 15:18