Журналісти з'ясували, де українські політики провели травневі свята

Журналісти з'ясували, де українські політики провели травневі свята
Затяжні травневі канікули залишилися позаду, і вчора українці повернулися на свої робочі місця. Особливо тривалим видався відпочинок у політиків. Він, по суті, тривав з 23 квітня по 9 травня: в цей час не було пленарних засідань Ради.

Як і де провели свої вихідні політики, дізналася "Сегодня".

Паризькі канікули

Глава Нацбанку Валерія Гонтарева на травневі свята літала на відпочинок до Франції. "Сегодня" зустріла головного банкіра країни в понеділок, 9-го травня, в аеропорту ім. Шарля де Голля в Парижі.

У непримітній спортивній куртці, з двома валізами і чоловіком Валерія Гонтарева очікувала посадки на вечірній рейс до Києва. Пріоритетною посадкою чиновниця не скористалася, хоча летіла бізнес-класом, зате вже після прильоту вийшла з літака в числі перших.

Як з'ясували журналісти видання, Гонтарева з чоловіком провели в Парижі романтичний вікенд.

"Вона брала відпустку і на вікенд: з п'ятниці по неділю перебувала в Парижі разом з чоловіком", – пояснила нам глава прес-служби НБУ Наталя Бондаренко. За її словами, Гонтарева надовго на батьківщині не забарилася: вже на наступний день після повернення до Києва вона полетіла в Лондон, але вже по роботі – для участі в щорічних зборах керуючих ЄБРР.

ОАЕ і 100 грамів

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, за інформацією ЗМІ, перед святами 22-го квітня полетів на відпочинок в Дубаї і повернувся якраз на Великдень 30 квітня.

На Великдень Ляшко разом з сім'єю, згідно з його сторінкою в соцмережі, побував у Володимирському соборі, Феодосійському та Видубицькому монастирях та Андріївській церкві, де освятив паски, приготовані дружиною Росітою і дочкою Владиславою. А напередодні Дня Перемоги Ляшко поїхав по країні вітати ветеранів.

9-го травня він прокотився рідною Чернігівщиною, де робив селфі з ветеранами і "махнув" з ними 100 грамів.

Польща і друзі

Екс-прем'єр Арсеній Яценюк під час травневих теж виїжджав за кордон.

"Великодні свята Арсеній Петрович провів у Києві з сім'єю. До Києва приїжджали його батьки з Чернівців, – розповіла нам прес-секретар Яценюка Ольга Лаппо. – На три дні Арсеній Петрович їздив до Польщі, щоб провідати свого друга і посла України в Польщі Андрія Дещицю. Яценюк вже повернувся до Києва і з початку тижня активно працює".

Їжа духовна

Глава фракції БПП в Раді Юрій Луценко свята провів в Україні.

"Юрій Віталійович провів канікули разом з дружиною у себе на батьківщині в Рівненській області, там же живуть і батьки Ірини Луценко (дружини. – Авт.) – Розповіла нам прес-секретар політика Лариса Сарган. – Там він читав книжки. А що ж ще можна робити на відпочинку?".

Дійсно, на своїй сторінці в соцмережах нардеп виклав фотографію стоси з 12 історичних книг, які Луценко, очевидно, подужав на свята.

На шашликах

Прем'єр опозиційного уряду Борис Колесніков зізнався "Сегодня", що всі свята провів в Україні в колі сім'ї.

"Як всі люди, був удома, смажив шашлики, грав у футбол, катався на велосипеді", – поділився політик.

На роботі

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко розповів нам, що як слід відпочити на свята у нього не вийшло.

"Я займався організацією заходів, присвячених 8-9 травня. Весь час пішов на це, – сказав Павло Розенко. – Ці дні для мене були тільки наполовину вихідними. Трохи вдалося побути з сім'єю, але повноцінного відпочинку не було".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до чого тут фото літака "Мрія"? А, зрозуміло - "мрієте" так само відпочивати? :)))
Відповісти
Як гарно Ляшко меле,як бідкається про нас тупих і голих та босих українців.А сам живе на широку ногу.Чого мінімальної собі пенсії і зарплати не встановлять.Нам мінімальна 1135 ,а собі мільйони.О Господи в Дубаї полетів.На мари,коли ви всі полетите.Господи,де ти там? Ми не в силі щось змінити
Відповісти
Останні новини
Журналісти з'ясували, де українські політики провели травневі свята
12 травень, 2016, 01:54