На Волині п'яний чоловік привселюдно бив колишню дружину. ФОТО

На Волині п'яний чоловік привселюдно бив колишню дружину. ФОТО
6-го травня близько 18:00 у місті Нововолинську молодик у нетверезому стані влаштував “дебош” на перехресті вулиць Перемоги та Стуса.

Витягнувши з автомобіля колишню дружину, почав їй погрожувати та бити на очах у перехожих, - повідомляє БУГ.

Подружжя розлучилося рік тому, у них росте малолітній син. Потерпіла їхала автомобілем, поряд проїжджав колишній чоловік. Молодик зненацька вискочив з машини та почав виривати двері автомобіля, в якому за кермом перебувала жінка, став витягувати її з салону за волосся та привселюдно бити. Чоловік, що був у нетверезому стані, почав гамселити по машині – пошкодив двері, крило атівки та лобове скло, хотів забрати ключі від авто.

Почали зупинятися люди, хтось з очевидців зателефонував у поліцію. Деякі свідки події почали втихомирювати чоловіка. Ось що розповів один них:

“Їхав по Стуса у напрямку “Рідного краю”, зупинився перед перехрестям, з правої сторони їхав автомобіль. Переді мною назустріч на вулиці Стуса стояв джип БМВ, ззаду стояла інша машина з виламаною дверкою. Поки пропускав автівку справа, що рухалася від “п’ятачка”, побачив як з БМВ вийшов якийсь мужчина до іншого автомобіля і почав когось бити. Кого саме – чоловіка чи жінку, не бачив.

Чоловік 10 стояли під деревом і спостерігали за картиною, як я зрозумів, не першу хвилину. Тоді зрозумів, що він б’є жінку. Вискочив, взяв його “за бари”, поклав легенько на газон. Він почав кричати та виривався, хтось ще ззаду сів йому на ноги. Як здалося, він був у нетверезому стані. Мені сказав, що за кермом їхала його подруга. Хвилин 5 його стримував. Приїхала поліція і я по-англійськи пішов”.





Правоохоронці прибули через хвилин 5-10, хотіли забрати автівку на штрафмайданчик. Молодик розповів поліцейським, що колишня дружина забрала ключі від його авто, що не було правдою. Поліція відійшла від машини, а в цей час чоловік скочив у БМВ та покинув місце пригоди. Правоохоронці затримали його у місті.

Як виявилося пізніше, колишню дружину під час інциденту нововолинський “дибошир” звинуватив у тому, що переслідує його.

У правоохоронних органах пояснили, що вилучили у хулігана права та направили в суд справу про порушення статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У свою чергу було порушене кримінальне провадження за статтею 125 ККС. Ведеться досудове розслідування.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.