Активісти зривають концерти Лободи на Західній Україні. ФОТО. ВІДЕО

Активісти зривають концерти Лободи на Західній Україні. ФОТО. ВІДЕО
Співачка Світлана Лобода поскаржилася на зірваний концерт в Івано-Франківську. Мовляв, місцеві активісти "Самооборони", "Правого сектору" і "Азову" не дозволили артистці вийти на сцену, пригадавши їй виступи в Росії.

Івано-франківський концерт артистки був запланований на 12 травня. Та за 40 хвилин до початку шоу чоловіки в камуфляжі, які назвалися місцевою самообороною, оточили будівлю концерт-холу і не впустили людей до зали, - повідомляє "Українська правда. Tabloid".



"При цьому менеджментом співачки було запропоновано віддати гонорар за концерт і виступати на безоплатній основі, натомість щоб глядачів пустили в зал і не перешкоджати подальшому проведенню шоу", - зазначили у прес-службі Лободи.

Але домовитися так і не вдалося.



Згодом виявилося, концерт Світлани блокували представники місцевих "Самооборони", "Правого сектору" та "Азову". Про це пише івано-франківське видання "Галка".

Координатор обласної "Самооборони" Ярослав Наваляний пояснив, що Лобода неодноразово виступала у Росії, тому вони не хочуть, щоб вона співала в обласному центрі.

До слова, сама Світлана Лобода до протестувальників не виходила.



Також пізніше в артистки повідомили, що її прихильники почали збір підписів на ім'я мера міста, щоб розібратися в ситуації, що склалася, і отримати офіційні пояснення влади, - пише "Факти".

Компанія Квартал-концерт буде вимагати відшкодування збитків за зрив концерту LOBODA в Івано-Франківську. Квартал-концерт обіцяє в найближчі дні скерувати відповідний запит до виконкому Івано-Франківської міської ради та домогтися від керівництва міста пояснень щодо інциденту, що стався, а також всіма законними засобами домогтися від організаторів зриву концерту компенсації за завдані збитки.

Окрім того, сьогодні, 13-го травня, концерт Світлани Лободи має відбутися в Тернополі. Проте, чи справді вдасться провести захід, наразі не відомо. Оскільки, як стало відомо журналістам "ВолиньPost", активісти, які зірвали концерт у Івано-Франківську, вирушили за співачкою до Тернополя.

Також, за словами джерела, активісти можуть переслідувати співачку та зірвати концерт у Луцьку, який має відбутися у суботу, 14-го травня.

Чи чекатиме Лободу доля "Потапа та Насті" , побачимо згодом. За подіями стежте на "ВолиньPost".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не активисты, а быдло и хулиганы. А почему мужики не в АТО? С бабой проще воевать?
Відповісти
эти мужики уже прошли и вернулись с АТО, и теперь не переносят уродов которые хотят и рыбку скушать и на кол сесть...
Відповісти
А чого вернулись? Що, в АТО вже всіх сепарів перемогли? Я думаю, що повернулись, бобільше сидіти на Донбасі в окопах не хочуть, і тепер не знають, чим їм зайнятись і як привернути до себе увагу? Херої.....
Відповісти
ты внатуре рагуль, про демобилизацию не слышал
Відповісти
Нехай Лабада далі веселить московських фашистів.Таких треба лишати громадянства та депортувати.
Відповісти
твориться в Неньці - бидло-ледарі за роботою...
Відповісти
нарешті хоч хтось показує,що на 2-х стільцях не всидиш...,а тим,хто захищає-вам не місце в Україні.
Відповісти
"чамайдан-вокзал-Росія!" А вони прихопили з собою і Крим.... Вважійте.
Відповісти
А чого коменти прибираєте, волиньпост?
Відповісти
Бо Пащенко і Дулапчий правди не люблять і на ресурсі використовують лише те, що їм подобається! :))) Ганьба!!!
Відповісти
При всій повазі до учасників АТО і до їхньої позиції але... Чому вам заважає якась співачка, коли в країні робиться безлад, гірший ніж при часів регіонів. Просто людям на голову вилізли, а ви боретесь за якийсь непотрібний концерт.
Відповісти
Бо це все кукловоди влади і виконують їх вказівки! Країна вже повністю під контролем і тут інакомислячим дихати вже не дадуть! "демохратія" у дії :)
Відповісти
Читаю коментарі і дивуюсь чи то люди дурні чи то дійсно зомбують нас, якщо протестувати проти всіх хто гастролював в Росії, то може і кричати на тих хто на заробітках там був? Чи на відпочинок колись в Сочі їздив? Це повна дурня!!!
Їздить людина - гроші в москалів забирає!
Відповісти
А ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ ЗАРОБІТЧАНИ-БУДІВЕЛЬНИКИ ВІД ЗАРОБІТЧАМ-МУЗИКАНТІВ??? То що всіх бойкотувати? Тіпа поїзд Ковель-Москва блокувати? Людень нехерь чим зайнятись і де себе проявити, а суспільство у страху терпить таке
Відповісти
Поїзд їздить регулярно і все добре.Ніхто з поїзда не забирає в АТО.А як жінка приїхала,то одразу ціле військо.
Відповісти
Адмирал Колчак,захоплюючи чергове місто сказав розумний вислів: "Не трогайте артистов, проституток и кучеров. Они служат любой власти".
Відповісти
Як дістало вже це все....
Відповісти
Останні новини
Активісти зривають концерти Лободи на Західній Україні. ФОТО. ВІДЕО
13 травень, 2016, 17:29