За незаконне поводження зі зброєю чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі. ФОТО

За незаконне поводження зі зброєю чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі. ФОТО
На Волині поліція оголосила про підозру 44-річному мешканцю Ковеля у незаконному поводженні зі зброєю.

Слідчі Головного управління Національної поліції України у Волинській області повідомили про підозру 44-річному мешканцю райцентру Ковель у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

У березні на трасі Ковель-Володимир-Волинський при виїзді із села Селець Турійського району працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції у Волинській області спільно зі співробітниками управління СБУ в області в багажнику автомобіля «Opel Vectra» 44-річного мешканця райцентру Ковель виявили та вилучили зброю.

Нагадаємо, що тоді під час санкціонованого обшуку транспортного засобу правоохоронці, зокрема, виявили та вилучили 12 циліндричних об’єктів, які виготовлені з металу зеленого кольору заводським способом, зовні схожі на корпуси гранати РГД – 5, 12 циліндричних об’єктів, виготовлених із металу зеленого кольору заводським способом, зовні схожих на корпуси гранати Ф -1, 20 об’єктів зовні схожі на запали УЗРГМ; 960 патронів калібру 7.62 мм., 20 г пороху та 1 гранатометний постріл ВОГ-25. Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження.

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області оголосили 44-річному ковельчанину про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За незаконне поводження зі зброєю чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі. ФОТО
13 травень, 2016, 18:02