На джазовий фест у Луцьку зробили вільний вхід

На джазовий фест у Луцьку зробили вільний вхід
П’ятий міжнародний фестиваль «ART JAZZ COOPERATION 2012» відбудеться у Луцьку 31 серпня та 1 вересня: цьогоріч з нагоди мініювілею організатори подарували лучанам та гостям міста сюрприз – безкоштовний вхід.

Про це пише ЗІК.

Уже п’ять років поспіль в Луцьку та Рівному проходить міжнародний джазовий фестиваль «ART JAZZ COOPERATION». Він поєднує в собі не лише шанувальників музики, а й інших митців.

Зокрема, у Луцьку 28 серпня, запрацювала виставка світлин, картин та флористики «Світ Джазу». Під час урочистого відкриття президент Луцького джазового клубу Олег Баковський зауважив, що музична частина (тобто концерти для лучан) буде безкоштовною. Це такий собі подарунок на ювілей. Попередньо оголошувалося, що квитки вартуватимуть 30 гривень за попереднім продажем та 40 гривень у день концерту.

Окрім того, в рамках «ART JAZZ COOPERATION» відбудеться майстер-клас для журналістів на тему «Що таке культура», на якому виступатимуть гості з Польщі та Києва. Також навчатимуть і молодих музикантів, відомий барабанщик із Норвегії Девід Сандбі працюватиме над підвищенням майстерності молодих колег.

Вперше відбудеться й виставка та майстер-класи з флористики. Таким чином організатори фестивалю намагаються об’єднати митців навколо джазу. Хедлайнерами у Луцьку будуть «Dislocados», які грають сальсу та бразильські мотиви, зазначається в публікації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буду буду буду!!!
Відповісти
Время открытия?
Відповісти
Во, нарыл.
31 серпня (п’ятниця) 13.00 ― майстер-клас для журналістів та культурних оглядачів (мала зала Арт-галереї ВОНСХУ; адреса: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24)

31 серпня (п’ятниця) 17.00 ― майстер-клас для музикантів від норвезького барабанщика Девіда Сандбі (Луцький замок).

1 вересня (субота) 14.00―17.00 ―майстер-класи для дітей та дорослих з сучасної травомотанки (створення музичних інструментів) від Катерини Федончук, Академії флористики та ГО “Суцвіття”. Луцький замок.

ПРОГРАМА МУЗИЧНИХ ВИСТУПІВ

31 серпня, Луцький Замок, 18-00:

Джаз квінтет (Україна)
Джаз-тріо Юрія Середіна (Україна)
The Three Waves Trio (Україна―Польща―США)
Polar Expedition Quartet (Україна―Польща―Норвегія―Швеція)
Джем-сешн

01 вересня, Луцький Замок, 18-00:

«Біг Бенд ПДМ» (Україна)
Beata Hlavenkova Trio (Чехія)
Dislocados (Україна)
Джем-сешн
Відповісти
Останні новини
На джазовий фест у Луцьку зробили вільний вхід
28 серпень, 2012, 17:35