Волинська письменниця видала нову книгу

Волинська письменниця видала нову книгу
У Палаці культури міста Луцька 25 серпня відбулась зустріч з волинською письменницею Надією Гуменюк: на заході вона розповіла про історію написання роману «Янгол у сірому».

Про це повідомляє видання Четверта влада.

Кожен охочий мав нагоду одразу ж придбати книгу і поспілкуватись з авторкою. Також своїм шанувальникам вона залишала автографи. У романі піднята тема добра і зла, є моменти вкраплення історії, але більшою мірою він філософський. Роман складається з новел. На презентації книга коштувала 33 гривні.

Засновник і директор поліграфічно-видавничого дому «Твердиня» Микола Мартинюк одним з перших прочитав роман.

Розповідає, що в книзі знайшов багато перегуків і алюзій з роману «Собор» Олеся Гончара і додає, що книга «Янгол у сірому» - не для всіх читачів. Але вона може стати такою, якщо людина знайде в собі оті краплинки позитиву, яких так бракує у героїв роману. Це філософсько-притчевий твір. Книга написана для тих, хто хоче не лише порозважатися, а й знайти «частинку» себе.

В книзі Надія Гуменюк описала одного янгола біля Бога, янгола, який зрадив Всевишнього і залишився під землею, та сірого янгола, який ходить між нами. Сірий янгол допомагає людям ставати кращими.

Чоловік Надії Гуменюк – відомий журналіст і письменник Володимир Лис зазначив, що декілька разів читав роман «на одному» диханні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: книги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимиру Лису. Хвали мене, моя губонько. А Надя "пече" романи, як пончики.
Відповісти
Журналіст не відомий, а письменник - не знаю, бо його не читаю.
Відповісти
Темнота несусвєтная. Як вас шкода.
Відповісти
По-перше: не Надя, а Надія Павлівна. По-друге: дуже навіть відома журналістка. Треба було газети читати з її матеріалами. Так як Гуменюк, ніхто на Волині не знає і не напише про культуру. Вона в цій сфері найкраща! Те ж стосується і Лиса. Візьміть "Волинь" в руки. Досить авторитетний журналіст і надто відомий. Раджу і його книги почитати.
Відповісти
За сорок років у цій професії хочеш не хочеш будеш відомий. Тим більше, коли ще є і дар божий.
Відповісти
Письменник - не знаю, а журналіст - ніякий. Він без диктофону нічого не напише і списує з нього все слово в слово. Особистий кореспонден Нальковича. Якби останній йому продиктував в диктофон, що крокодили не бігають, а низько літають над землею, цей відомий журналіст так і написав би. Даруйте, підхалими, що самі викликали на відвертість.
Відповісти
Диктофон застосовують для того, аби нічого не наплутути під час підготовки матеріалу. Людина не може вловлювати стільки інформації за день, скільки отримують журналісти. І для того, аби не турбувати постійно героя, його мову записують на диктофон. Тоді професіонал нічого не наплутає, навіть про підхалимів. Бо якби ти було б хоч трохи розумне, знало б, що такого слова немає ні в російській, ні в українській. Те, що в російській "подхалим", в українській - "підлабузник". Отак-то, дурню.
Відповісти
Останні новини
Волинська письменниця видала нову книгу
28 серпень, 2012, 18:03