Військовим у Володимирі-Волинському добудують житло. ВІДЕО

Військовим у Володимирі-Волинському добудують житло. ВІДЕО
За ініціативою волинського нардепа Ігоря Гузя Уряд виділив майже 8 мільйонів гривень на добудову 44-квартирного будинка для військових у Володимирі-Волинському, стан готовності якого сягає 80%.

«Мені дуже приємно відзначити, що 11 травня рішенням Кабміну на житло для військових передбачили фінансування. Зокрема, і для наших бійців з 14-тої бригади, виділено близько восьми мільйонів гривень на завершення у Володимирі-Волинському будівництва, стан готовності цього будинку достатньо високий.

На жаль, останні три роки коштів на добудову будинку не було. Завдяки принциповій позиції міського голови, і я двічі виступав під час парламентських засідань з цього приводу, гроші на завершення будівництва все ж таки поступлять», - прокоментував нардеп.

У Володимирі-Волинському вже близько восьми років зводиться цей житловий будинок для військових. Будинок просто руйнувався. Волинський нардеп неодноразово порушував це питання у столиці: надсилав запити до Міноборони, звертався із відповідним проханням і до Уряду Арсенія Яценюка, і вже до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Спільними зусиллями справу все ж таки «зрушено з місця» - 7, 7 мільйонів гривень таки спрямують на житло для бійцям АТО та членів їх сімей.

З 44-х квартир до експлуатації практично готові 24. У 20-ти квартирах необхідно виконати роботи з монтажу внутрішньобудинкових комунікацій, завершити будівництво 5-го поверху та провести внутрішні оздоблювальні роботи.

Ігор Гузь висловлює вдячність Володимиру Гройсману за розуміння інтересів громади його виборчого округу. «Наше завдання – зробити все можливе, аби ці ресурси надійшли вже зараз, а не наприкінці року, як це буває. І стежити за процесом будівельних робіт», - відзначив він.

Волинський нардеп сподівається, що вже у цьому році будинок у Володимирі-Волинському постане, і військові та родини загиблих учасників АТО отримають передбачені їм квартири.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.