Лис оспівав у романі африканську топ-модель

Лис оспівав у романі африканську топ-модель
Волинський письменник Володимир Лис написав сміливий та доволі неочікуваний роман про найскандальнішу темношкіру супермодель Таумі Ремпбел - «Іван і Чорна Пантера».

Про це інформує «Буквоїд».

Роман «Іван і Чорна Пантера» - це магічна історія про зіркову супермодель Таумі Чорна Пантера Ремпбел та сільського дурника Йвана. Таумі, як і годиться, живе бурхливим богемним життям - гроші, скандали, коханці, коханки, а для останнього парубка на селі вона просто богиня. Проте насправді Таумі ніяке не божество - звичайна спадкова африканська жриця, а Йван з Кукурічок має дещо, що належить Чорній Пантері - череп могутньої африканської чаклунки, на якому тримається вся слава та успіх супермоделі. Вона має вирушати у загадкову Україну до Йвана з Кукурічок...


Щодо несподіваності та магічності сюжету свого нового роману «Іван і Чорна Пантера» Володимир Лис зазначив: «Я зі своїм творчим кредо уже давно визначився, тому вважаю, що найважливішими в художній прозі є насамперед сюжет, характери та психологія».

Книжка вийде друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» на початку січня.

До слова, в січні-лютому відбудеться авторський тур письменника Україною з презентаціями нового роману.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лыс, как журналист, никакой. А книги пишет. Я их не читал - некогда. А журналистика и писательство - разные вещи. Журналистика - это публицистика, очерки, журналистские расследования, репортажи - злоба дня. А книгу о любви можно писать в кровати, положив лист бумаги на женские окорока. Вдохновение.
Відповісти
Останні новини
Лис оспівав у романі африканську топ-модель
29 грудень, 2011, 13:53