Томенко каже про чергу бажаючих до «Батьківщини»

Томенко каже про чергу бажаючих до «Батьківщини»
Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявив, що до фракції БЮТ-«Батьківщина» мають намір вступити багато народних депутатів.

Про це інформує Кореспондент.

Відповідаючи на запитання щодо розколу в партії «Батьківщина», віце-спікер заявив, що кожна реальна опозиційна політична сила повинна проходити такий природний шлях.

«Якщо одна людина виходить, а заходять двоє, то це означає, що відбувається відповідний природний процес І в цьому немає трагедії», - зазначив він.

Томенко також повідомив, що багато позафракційних депутатів і депутатів з інших опозиційних фракцій заявили про намір вступити у фракцію БЮТ-«Батьківщина». «Але ми не поспішаємо форсувати прийом у фракцію», - зазначив бютівець.

Він також прокоментував вихід депутатів з фракції БЮТ, їх перехід в інші партії або створення нових проектів. «Най мій погляд, боротися за свободу Юлії Тимошенко необхідно в партії Тимошенко, а не шляхом створення нових політичних партій», - заявив він.

Віце-спікер також зазначив, що до об'єднавчого процесу, який партія «Батьківщина» почала з «Народною самообороною», найближчим часом можуть приєднатися й інші опозиційні політичні партії.

Нагадаємо, за підсумками позачергових парламентських виборів 2007 року за списками БЮТ до Ради потрапило 156 депутатів. За останніми даними, у фракцію БЮТ-«Батьківщина» входять 102 народних депутата.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Томенко каже про чергу бажаючих до «Батьківщини»
29 грудень, 2011, 13:38