В аварію за участю двох «Шевроле» потрапила вагітна жінка

В аварію за участю двох «Шевроле» потрапила вагітна жінка
У Луцьку, на перехресті вулиць, у дорожньо-транспортну пригоду потрапила вагітна жінка.

Про це 30 серпня поінформували в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, про аварію на перехресті вулиць 8 Березня та Огієнка 29 серпня повідомили користувачі «Луцької дошки».

За свідченням міліції, 26-річна лучанка, керуючи автомобілем «ЗАЗ» не надала перевагу в русі. У результаті цього скоїла зіткнення з двома автомобілями «Шевроле» під керуванням 37-річного та 33-річного жителів обласного центру.

Внаслідок аварії жінка із тілесними ушкодженнями госпіталізована у лікарню. Усі транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уже два Шевроле? Вчера - одно, сегодня - два, а завтра....?
Відповісти
Шевроле було два, вони рухались по головній, а дамочка вилетіла на таврія чобітку з 8 березня навіть не зупиняючись перед перехрестям і знаком уступи дорогу зі швидкістю більше 70км/год,і влупила спочатку одну шевроле, котре від удару відкинуло в дерево а потім інше котре бачачи, що буде діло.. вже майже пригальмувало, та це не спасло його бампер..
Відповісти
перше шевроле летіло на великій швидкості. а та сама дамочка на шевроле зазнала великих втрат. от і маємо. водій першого шевроле не обрав потрібну швидкість, от його ніхто і не побачив!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Мене просто вражає назва даної статті...
Насправді стаття повинна називатись так "вагітна жінка, яка була за кермом Таврії (чобіток), скоїла аварію на перехресті вулиць Огієнка - 8Березня".
Виїжджаючи з другорядної вулиці вона вдарила Шевролє Орландо, яке рухалось по головній вулиці, від удару яке відкинуло в дерево, а Таврію розвернуло і зупинило за допомогою бампера Шевроле Лачетті, яке рухалось також по головній назустріч Орландо.
Аварія - це звичайно проблема, адже нанесені матеріальні збитки і попереду довготривалий ремонт. Добре, що всі живі лишились (хоча і не обійшлось без звернень до лікарів).
Хочу звернутись до "тол": вас там явно не було і свої здогадки краще тримайте при собі, бо жодне Шевроле не летіло на великій швидкості, бо у тому місці не розженешся - водії зазвичай приторможують перед виямкою для стічної води по всій ширині вулиці...
Відповісти
Останні новини
В аварію за участю двох «Шевроле» потрапила вагітна жінка
30 серпень, 2012, 13:54