Земельні махінації в Камені-Каширському: реакції соцмереж

Земельні махінації в Камені-Каширському: реакції соцмереж
Жителі Каменя-Каширського бідкаються, що їх місто недоотримує значну кількість коштів.

Таку проблему порушила в соціальній мережі "Фейсбук" Любов Балицька.

Де взяти кошти на благо громади у Камені-Каширському? Один "спонсор" помер, прийшов з подачками другий, - йдеться в дописі.

"Місто недоотримує значні кошти щороку. Як міське споживче товариство може надавати в оренду чи в суборенду земельні ділянки підприємцям (близько 400 споруд для провадження підприємницької діяльності), якщо земля надана лише для користування? - додає Любов Балицька.

Пояснюю, що постійне користування унеможливлює право надання землі в оренду чи в суборенду. Крім того, Земельним кодексом України чітко визначений перелік суб`єктів права користування земельними ділянками і не передбачає можливості набуття такого права господарськими товариствами. Невже, цього безладу ніхто за 20 довгих років не помітив? Чи просто не хочуть???

Жінка зазначає, що цю проблему вона обговорила з керівником Камінь-Каширського відділу поліції. Наразі чекає на реагування з боку правоохоронців.

"Крім того, як стало мені відомо при обговоренні цієї теми з одним із депутатів міськради в Камені-Каширському є багато підприємтсв, які використувують землю для провадження підприємницької діяльності, але не платять оренди. Але, чи заключалися ці договора міською радою з підприємцями? Коли наша міська рада буде починати думати і працювати на благо громади?", - додає жінка.

Окрім того, авторка допису закликає всіх небайдужих долучитися до вирішення цього питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну Любов Антонівна ти даєш. Чи незабагато на хрупкі та тонкі плечі. МОЛОДЕЦЬ

Відповісти
Все правильно, але вона юрист досить такий специфічний. Дуже правильна, аж занадто. Таке враження, що вся її робота це як гра в шахмати. І саме цікаво, що вона є Королем (Королівною) в цій грі. Коли приймає рішення, то відповідальність завжди бере на себе. Дуже розумна, як юрист, мужня і водночас добра.Легко з тобою працювати, розмовляти і дуже тяжко щось тобі збрехати.
Відповісти
Виходить, що обманули базарників, нехзаконно збирали гроші. Сто пудов будуть замітати сліди.
Відповісти
К-Каширське споживче товариство не відповідає за безграмотність міської ради-обманули і нас і підприємців. Але де була прокуратура скільки часу? Якби працівники податкової вміло перевіряли документи тут і питань не постало.
Відповісти
Шанувальникам Балицької. Йдеть про представників чоловічої статі. Після таких компліментів ви просто зобов’язані на ній женитися. Така жінка має право на чоловічий гарем.
Відповісти
Але і Каменчуки, що мали допомагити вирішувати питання вони базікають. На вихідних приїду буду допомагати розбиратися в ситуації Вам, бо бачу що стало причиною того безладу. Саме безініціативність- моя хата з краю.
Відповісти
Останні новини
Земельні махінації в Камені-Каширському: реакції соцмереж
01 червень, 2016, 19:08