Ковельчанина, який побив правоохоронця, звільнили від кримінальної відповідальності

Ковельчанина, який побив правоохоронця, звільнили від кримінальної відповідальності
Ця кримінальна історія трапилася у приміському селі Воля- Ковельська ще у квітні 2011 року.

Тоді, в другій половині дня, по лінії «102» надійшло повідомлення від жінки про те, що її за місцем проживання побив чоловік, - повідомляє Kowel.com.ua.

На місце події було відправлено слідчо-оперативну групу та повідомлено старшого дільничного інспектора Ковельського МВ УМВС України у Волинській області майора міліції. При отриманні повідомлення від чергового міськвідділу міліціонер прибув у Волю-Ковельську, де по вулиці Жовтневій, біля магазину «Від А до Я», помітив громадянина, який завдав тілесних ушкоджень жінці.

Дільничний інспектор намагався затримати чоловіка, але останній став поводитись агресивно, зробив декілька спроб вдарити рукою, почав втікати, але на вулиці Піщаній зупинився у внутрішньому дворі одного з будинків. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він влучив каменем дільничному в голову та завдав йому декілька ударів дерев’яним бруском в різні частини тіла, після чого втік у невідомому напрямку. Згодом чоловіка таки було затримано працівниками міліції.

Органами досудового розслідування дебошира було обвинувачено в тому, що він умисно вчинив опір працівнику міліції під час виконання ним службових обов’язків, завдавши останньому тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості у вигляді закритого перелому середньої третини ліктьової кістки, перелому ребра, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійних ран голови, плеча та правої руки. Такі дії були кваліфіковані за ч.2 ст.342, ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України.

Підсудний в судове засідання не доставлявся, оскільки, відповідно до ухвали суду, до нього було застосовано примусові заходи медичного характеру – госпіталізація до психіатричного закладу із суворим наглядом, де він перебуває й на сьогодні.

Процесуальний прокурор Олександр Омельчук вніс до суду клопотання про звільнення підсудного від кримінальної відповідальності у зв’язку із закінченням строків давності притягнення до «криміналу». Потерпілий та захисник підсудного не заперечували. Суддя Олена Восковська задовольнила дане клопотання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельчанина, який побив правоохоронця, звільнили від кримінальної відповідальності
14 червень, 2016, 17:56